ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل صفحه اینترو با کامپوننت sh404sef

vahidf
12-07-2012, 07:59 PM
سلام
من از کامپوننت SH404SEF روی جوملا 2.5.8 استفاده می کنم. روی سایت هم از صفحه اینترو (index.html) استفاده می کنم. با وارد شدن به سایت جوملا از طریق صفحه اینترو مشکلی ندارم ولی مشکل اینه که وقتی وارد سایت جوملا میشم و روی لینک صفحه اصلی کلیک می کنم دوباره به صفحه اینترو وارد میشم و وارد <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> نمیشم.
در ضمن مقدار Home page url در قسمت Advanced تنظیمات SH404SEF رو برابر <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> قرار دادم ولی مشکل هنوز پا برجاست.

برای حل مشکل چه باید کرد؟ چجوری میشه لینک 'صفحه اصلی' رو تغییر داد؟

samir
12-08-2012, 03:26 AM
سلام
اسم صفحه اینتروت رو بکن default.html فک کنم حل بشه...

vahidf
12-08-2012, 07:34 AM
سلام
اسم صفحه اینتروت رو بکن default.html فک کنم حل بشه...
حل نشد. اینجوری مستقیم وارد سایت جوملا میشه و صفحه اینترو اصلا لود نمیشه

samir
12-08-2012, 03:50 PM
این رو به فایل htaccess اضافه کن(اگه هنوز اسم صفحه اینتروت default هست، اگه نه که هرچی هست جای default.html اونو بنویس) :

DirectoryIndex default.html index.php index.html

vahidf
12-08-2012, 04:43 PM
مشکل حل نشد.

هر چی هست مربوط به تنظیمات SH404SEF میشه چون با غیرفعال کردنش همه چی درسته. مشکلش اینه که لینک صفحه اصلی رو به صورت "<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>" در میاره که با کلیک کردن روی اون طبیعتا صفحه اینترو باز میشه. درستش اینه که لینک صفحه اصلی رو به صورت "<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>" در بیاره که .....

samir
12-08-2012, 06:35 PM
این دوتا رو هم چک کن:
مقدار فیلد:

$live_site='<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>';

رو چک کن...
و توی بخش SEO فیلد آدرسهای موتورهای جستجوی مورد پذیرش رو غیرفعال کن و بعد کامپننت رو فعال کن...

vahidf
12-09-2012, 08:06 AM
کدی رو که دادید قبلا توی فایل configuration.php جوملا وارد کرده بودم ولی تاثیر نداره.
در مورد دومی که گفتید بخش مربوطه رو پیدا نکردم. بیشتر توضیح میدید؟