توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل در زبان فارسی در کاموننت k2
hraeissi
12-08-2012, 08:46 AM
با سلام
من کامپوننت فارسی k2 را نصب کردم و سئالی در این خصوص داشتم
چه کار کنم که با تغییر زبان سایت k2 از یک css خاص استفاده کند و در صورت فارسی شدن از css اصلی استفاده کنه ؟
ممنون
shmata
12-08-2012, 11:14 AM
فایل index.php قالب پیش فرض تونو باز کنید و مابین 2 تگ head آن کد زیر را اضافه کنید.
<?php if($this->direction == 'rtl') : ?> <link href="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/<?php echo $this->template; ?>/css/template_rtl.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> <?php else: ?> <link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/<?php echo $this->template; ?>/css/template.css" type="text/css" /> <?php endif; ?>
سپس استایل های مربوط به زبان پارسی را در template_rtl.css و استایل های مربوط به زبان های چپ چین را در فایل template.css بنویسید. به این ترتیب میتونید کاری که میخواهید را انجام بدید.
hraeissi
12-08-2012, 11:50 AM
ممنون نتیجه را بعد از عمال اعلام می کنم
hraeissi
12-08-2012, 06:52 PM
راستی این موردی فرمودید مگه برای پئسته سایت نیست ؟
من برای کامپوننت k2 می خواهم .فایل css k2 توی فولدر خودش است به نظرم یک فایل جدید دیگه باید توی اون ایجاد کنم برای فارسی یا اینگلیسی و بعد آدرس بدم
درست نیست این مورد ؟
RezaDesign
12-21-2012, 04:19 AM
دوست عزیز با نگاهی گذار به قالب هایی که کی 2 رو پشتیبانی می کنند کاملا متوجه خواهید شد که چکار باید بکنید
پس از اضافه کردن کد بالا می بایست در پوشه اصلی قالب نه خود کامپوننت دو فایل css ایجاد نمایید یا اینکه فقط k2_rtil.css را ایجاد و فراخوانی نمایید
کمی کار پردردسری می باشد اما اگر به دیگر قالب ها نگاهیی بیندازید و از فایر باگ استفاده نمایید خودتون به راحتی با ساختار ها اشنا خواهید شد. من خودم با فایرباگ یادگرفتم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.