PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لطفا راهنمایی کنید(عدم نمایش عنوان سایت در گوگل)

online-managers
12-09-2012, 08:14 AM
با سلام
یک مشکلی از دیروز خود بخ خود برای من پیش اومده و اون اینه که تو گوگل عنوان اصلی سایتو یه چیز دیگه میاره در حالی که عنوان سایت "مديران آنلاين|مشاوره تخصصي پايان نامه هاي کارشناسي ارشد و دکترا" هست
مشاوره پایان نامه میاره
مشکل از کجاست؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

shmata
12-09-2012, 08:16 AM
اگر در مرورگر شما عنوان درست نمایش داده میشه . بعد از یک مدت مشکل گوگل حل میشه . نتایج فعلی مربوط به کرول های قبلی گوگله .

online-managers
12-09-2012, 06:59 PM
من فکر می کنم ولی نمی دونم چه جوری و چرا داره از پروفایل من تو سایت که مشاور پایان نامه است نشون میده
به این صفحه نگاه کنید نمی دونم چه جوری پروفایل من تو سایتو ربط داده به آدرس گوگل پلاسم منظورم اسم نویسنده است
تو این صفحه آدرس سایت منو تست کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مشخصات نویسنده سایت رو میاره
نمی دونم مشکل از کجاس اگه اونجا دقت کنید دوتا نوسینده است یکیش فریدون است که نمی دونم از کجا اومده و یکیشم من هستم
وقتی هم فریدون حذف می کنی سایت اور عدم بارگذاری کار بر رو میده