توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال یک ایمیل تعیین شده برای اعضا به محض تایید عضویت
aminebi
12-09-2012, 06:50 PM
سلام دوستان چجوری میتونم وقتی کسی عضو سایت شد و با کلیک روی لینک فعالسازی عضویتش ثبت شد به صورت اتوماتیک یه ایمیل مشخص و از قبل تعیین شده برای کاربر جدید ارسال بشه؟؟ خیلی از سایتها این امکان رو گذاشتن.. مرسی
shmata
12-10-2012, 07:14 AM
ابتدا به مدیریت جوملا بروید و از منو سایت -> تنظیمات کلی تب سیستم قسمت تنظیمات کاربری تمام گزینه را روی بله ست کنید . در این صورت اگر تنظیمات STMP (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C%D8%B3_%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84_SMTP_%D 8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7) بدرستی انجام داده باشید ایمیل فعال سازی ارسال خواهد شد.
aminebi
12-10-2012, 07:28 AM
دوست عزیز شما منظور منو متوجه نشدین، بعد از ثبت نام ایمیل لینک فعال سازی برای طرف فرستاده میشه(من از گزینه تابع ایمیل php استفاده میکنم). منظور من اینه : مثلا من میگم اگه کسی عضو سایت بشه بعد از ثبت نام به عنوان هدیه مثلا فلان لینک رو براش ایمیل میکنیم، حالا میخوام وقتی کسی عضو شد و عضویتش تکمیل و ثبت شد بدون دخالت من، سیستم براش اون مثلا هدیه رو ایمیل کنه
shmata
12-10-2012, 07:45 AM
این افزونه این کارو براتون انجام میده : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اگر نیاز به آموزش استفاده از این افزونه دارید میتونید به : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> مراجعه کنید.
aminebi
12-10-2012, 09:37 AM
متاسفانه این مورد نتونست کمکی به من کنه. یه چیز راحت تر و آسونتر میخواستم
sahama
12-10-2012, 01:01 PM
با سلام
خوب هر کاری چند تا روش داره و اینم روش منه برای هخمچین کاری
اول من به کاربری که فقط ایمیلش رو تایید کنه چیزی نمی دم و باید بعد از تایید ایمیلش به سایت وارد هم بشه
حالا چند تا کار می شه کرد
اول اینه یه ماژول در سایت تهیه کنید که فقط مخصوص اعضای تایید شده باشه و لینک رو در اون بذارید یا اینکه کمی پیشرفته تر یه پلاگین بنویسید که البته چندان هم سخت نیست که به محض لاگین کردن کاربر این پلاگین یه سری کارا رو برای این کاربر انجام بده مثلا یه ایمیلا براش بفرسته
افزونه هایی هم وجود دارند که با نصب اونها کاربر بلافاصله بعد از ثبت نام با سایت لاگین می کنه که می تونید از اونها هم برای سرعت بیشتر استفاده کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.