PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم آپلود فایل در جوملا

aminebi
12-10-2012, 11:33 AM
با سلام

با وجود اینکه فرمتهای مجاز رو در قسمت تنظیمات کلی بررسی کردم ولی متاسفانه در موقع آپلود عکس چه از طریق درج مطلب جدید و چه از طریق مدیریت رسانه، این ارور رو میده : "تصویر معتبری نمیباشد"

توی انجمن سرچ کردم چیز زیادی دستگیرم نشد، تا اینجا فهمیدم که گویا تنظیمات ftp باید وارد بشه ولی این که کجا و چطوری باید اینکارو بکنم بلد نیستم

sahama
12-10-2012, 12:42 PM
با سلام تنظیمات لایه ftp فقط در زمانی که سایت شما با مجوز های عادی کار نمی کنه لازم می شه و در اکثر موارد نیازی بهشون نیست
چه پسوندی رو می خوغاهید آپلود کنید
از چه طریقی آپلود می کنید
آیا همه فرمت ها خطا می ده یا بعضی فرمت های خاص؟

aminebi
12-11-2012, 11:48 AM
حقیقتش من فایلهای دیگه ای تست نکردم. تنها چیزی که برای آپلود نیاز دارم عکس هست و فرمتش هم jpg یا jpeg. از طریق درج مطلب جدید و از طریق مدیریت رسانه آپلود میکنم و هیچکدوم نمیشه

kianesfahan
12-11-2012, 04:47 PM
دوست عزیز aminebi (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) دلیل اسپم های شما چیست ؟

قبل از آپلود تصاویر خود، آنها را با استفاده از فوتوشاپ و یا برنامه های دیگری که استاندارد باشند به پسوند jpg و یا png تبدیل کنید.

جوملا پسوند jpeg را در سورس خود معرفی نکرده برای آپلود فایل ها. در صورت نیاز باید در کدهای جوملا دست ببرید.

موفق باشید .

aminebi
12-11-2012, 07:03 PM
اتفاقا بعد از اعمال تغییرات در فتوشاپ اونو با فرمت jpg ذخیره کردم. واقعا مسخرست که جوملا کاری به این سادگی رو نمیتونه انجام بده و باید توی کدها دست برد. ولی بیشترین چیزی که منو ناراحت میکنه اینه که همه توی انجمن جواب سر بالا میدن. قرار نیست که همه حرفه ای باشن . خب من فقط 3 هفتست دارم با جوملا کار میکنم چطور انتظار دارین اصطلاحات مشکل شمارو متوجه متوجه بشم. خواهشا بنده رو کمی درک کنین

kianesfahan
12-11-2012, 07:20 PM
دوست عزیز اینجا کسی به شما توهین کرده یا جواب سر بالا داده است ؟؟؟؟!!!!

دوست عزیز جوملا بر اساس استاندارد های طراحی وب یکسری امکانات را پیشفرض قرار داده است . ایا این به نظر شما مسخره است ؟

استاندارد تصاویر هم JPG & png است . اینکه شما می خواهید یک تصویر دیگه اپلود کنید به امکانات جوملا بر نمی گرده .

شما هم سعی کنید بر اساس استاندارد ها پیش بروید .

تغییر پسوند تصاویر هم کار بسیار راحتی می باشد .

موفق باشید .

aminebi
12-12-2012, 06:22 AM
منم که نگفتم میخوام برخلاف استانداردها عمل کنم. من هم با فرمت png و هم با فرمت jpg آپلود کردم و نشد. ممنون. خدانگهدار....

kianesfahan
12-12-2012, 06:55 AM
منم که نگفتم میخوام برخلاف استانداردها عمل کنم. من هم با فرمت png و هم با فرمت jpg آپلود کردم و نشد. ممنون. خدانگهدار....

با سلام .

دوست عزیز دقیقا اروری که به شما نمایش می دهد را ذکر کنید .

موفق باشید .

aminebi
12-12-2012, 10:13 AM
گفتم که، می نویسه "تصویر معتبری نمی باشد" با اینکه هم با فرمت jpg و هم با فرمت png تست کردم
اینم عکسش

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

submodo
12-12-2012, 10:54 AM
شما با عکساي دگ هم امتحان کن شايد فرمت فايلي ک ساخته ميشه به دلايلي مشکل داشته باشه
اگر نشد پيشنهاد ميکنم از يه کامپوننت استفاده کني البته بايد ftp فعال باشه

sahama
12-12-2012, 01:26 PM
با سلام
تصویر jpg در جوملا اصولا نباید مشکل داشته باشه و نیاز به تنظیمات خاصی نداره
آیا بعد از انجام تنظیمات خاصی این مشکل بوجود اومد؟ حجم فایلهاتون چقدره؟
روی لوکال دارید تست می کنید یا روی هاست؟
اگر روی هاست است با ومپ یه جوملا هم روی لوکال نصب کنید و روی اون هم امتحان کنید
یه فایل رو که در آپلودش مشکل دارید اینجا قرار بدید تا امتحان کنم

aminebi
12-12-2012, 04:11 PM
حقیقتش من نمیدونم ftp چیه که فعالش کنم. جوملا رو یکی از دوستان انجمن توی سی پنلم نصب کرد(خودم بلد نبودم). در تنظیمات جوملا هم هیچ دستکاری انجام ندادم چون اصلا بلد نیستم. البته روی سیستمم هم جوملا نصبه(زمپ هم نصب کردم) که همون فایل رو آفلاین توی جوملای سیستمم آپلود میکنم هیچ مشکلی نداره و خطا نمیده ولی توی جوملای هاستم به مشکل میخورم. فایلی هم که دارم آپلود میکنم یه عکس ساده با فرمت jpg و حجم 33 کیلوبایت هست که با فتوشاپ تغییراتی روش اعمال کردم و با فرمت خروجی jpg ذخیرش کردم

sedmeti
12-12-2012, 04:14 PM
شاید شما مجوز استفاده از این فایل رو بستید

aminebi
12-12-2012, 05:24 PM
لطفا راهنمایی کنین. قبول کنین که نقص بزرگی ایجاد میکنه

sahama
12-12-2012, 07:48 PM
با سلام
نام کاربری و پسورد هاست و جوملا رو به همراه آدرس به صورت خصوصی برام ارسال کنید
اگر مشکلی پیش نیاد تا آخر هفته بررسی می کنم

خوانساری
12-12-2012, 08:51 PM
با سلام

دوست عزیز فایل jpg شما با نام فارسی ذخیره شده؟
اگر فارسیه آن را انگلیسی کنید، شاید مشکل شما این باشه.
---

اگر مشکل شما حل شد، لطفا بگید تا خیالمان راحت بشه.

mersad
12-13-2012, 09:33 AM
دروود

مشکل از جوملا شما هست !
اخرین ورژن جوملا تیم جوملا فارسی (1.5.28) رو دریافت کنید
روی جوملا خودتون اکسترکت کنید و پوشه installtion رو حذف کنید
مشکل شما حل خواهد شد

در پناه ایزد

sahama
12-13-2012, 03:40 PM
با سلام
قالب سایت شما برای جوملا خانواده 1.5 است و قسمت سوم اهمیتی ندارد و این قالب بر روی جوملا 1.6 به بالا نصب نمی شود
مورد دوم اینکه قالب شما چیز خاصی ندارد که به خاطر آن از امکانات جوملا 2.5 چشم پوشی کنید و در جوملا 1.5 باقی بمانید و با توجه به اینکه هنوز در سایت خود حتی 1 مطلب هم منتشر نکرده اید هیچ مشکلی برای انتقال به جوملا 2.5 ندارید من خودم بودم در انتقال به جوملا 2.5 معطل نمی کردم
مورد سوم اینکه هاست شما مشکل داره گرچه الان با غیر فعال کردن کنترل پسوند تا حدودی این مشکل حل شده اما با مدیر هاستتون برای رفع مشکلات هاستتون مشورت کنید