PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پنل ارسال ایمیل در جوملا

aminebi
12-10-2012, 12:38 PM
در قسمت ابزارها، شاخه ایمیل گروهی اگه دیده باشین مکانی وجود داره که میشه به صورت کلی برای اعضا ایمیل فرستاد. ولی من موندم هدف اینکار چیه؟؟ وقتی که نه میشه فونت رو تغییر داد و نه میشه ظاهرشو درست کرد! گزینه html هم که انگار دکوره. این قسمتو واقعا نمیشه اصلاح کرد؟؟؟؟؟؟؟

محمد محسنی
12-10-2012, 05:14 PM
دوست عزیز سلام

اگر آشنایی با php داشته باشید میتوانید بصورت دستی تابع و استایل ارسال ایمیل را تغییر دهید.

فکر کنم باید به مسیر کامپوننت com_mailto در ادمین بروید

در قسمت / mailto /views /tpml

/ sent/views /tpml

فایل default.php را تغییر دهید

یا حق.

aminebi
12-11-2012, 07:09 PM
در قسمت ابزارها، در شاخه ی ایمیل گروهی، میشه یه متنی رو نوشت و با زدن تیک html و اینکه این متن برای چه گروهی ارسال بشه ایمیل کرد. ولی وقتی اونو مثلا برا خودم فرستادم یه ظاهر خیلی زشت و کج و کوله داشت انگار نه انگار که گزینه html رو زدم. منظورم اینه که بشه متن ارسالی توی ایمیل به صورت راست چین،با فرمت دلخواه و با رنگهای زیبا و همچنین با لینک نمایش داده بشه

kianesfahan
12-11-2012, 07:17 PM
خوب دوست عزیز وقتی شما گزینه html را میزنید باید کد های html هم در ان قرار دهید .

راه حل زیر را پیگیری کنید .

به مدیریت مطالب رفته و یک مطلب جدید ایجاد کنید . در صفحه مربوطه متن ها های دلخواه خود که می خواهید ایمیل کنید را درج کنید . سپس توسط ویرایشگر جوملا یا دکمه تغییر ادیتور مطالب را به html تبدیل کنید سپس این کد ها را در بخش ارسالی ایمیل ها درج کنید و سپس هم تیک html را بزنید و نتیجه را مشاهده کنید .

موفق باشید .

aminebi
12-12-2012, 06:24 AM
ممنون. جواب گرفتم.

niusha_behzad
03-18-2013, 08:58 PM
من تا حالا با این مشکل نداشتم اما الان وقتی میخوام ایمیل بفرستم میگه تابع ایمیل فرا خوانی نشده دلیلش چیه چکار باید بکنم

محمد محسنی
03-19-2013, 10:40 AM
دوست عزیز سلام

این موارد را در تنظیمات کلی تنظیم نمایید.

یا حق.

niusha_behzad
03-20-2013, 08:52 AM
دوست عزیز سلام

این موارد را در تنظیمات کلی تنظیم نمایید.

یا حق.

ببخشید کدوم موارد رو؟

firoozmandan
03-20-2013, 10:48 AM
سلام

از مدیریت جوملا >> تنظیمات کلی می توانید SMTP را ست کنید تا ایمیل های شما ارسال شوند.
در این رابطه آموزش های لازم در دانشنامه جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) موجود است

یا علی

aftabe zendegi
08-04-2013, 02:32 PM
تو قسمت mailto باید باشه