PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مسدود شدن سایت به علت استفاده بیش از حد cpu سرور

jvaad_p84
12-11-2012, 08:34 AM
سلام دوستانبه علت استفاده بیش از حد از سی پی یو و رم سرور هاست من مسدود شده.ایمیلی که از طرف نمایندگی هاست برام اومده به این شکله:""با سلام و احترام، Tirazhehبه استحضار میرسانیم که با توجه به اینکه کاربر از کاربران شما میباشد و از آنجایی که این کاربر در حال استفاده بیش از حد منابع طی چند روز جاری بوده است، تیم پشتیبانی و مدیریت سرور اکانت نام برده را مسدود و غیر فعال نموده استبا توجه به این میزان مصرف از رم و پردازنده امکان ارائه خدمات به کاربر ذکر شده وجود ندارد و از شما درخواست انتقال هر چه سریعتر کاربر را داریم.در ادامه نمونه ای از برخی از گزارشات سرور خدمت شما ارائه میشود:همچنين شما مي توانيد به سرور مجازي منتقل شويدTime: Sat Dec 8 22:32:34 2012 +0400Account: tirazhehResource: Process TimeExceeded: 3732 > 1800 (seconds)Executable: /usr/bin/phpCommand Line: /usr/bin/php /home/tirazheh/public_html/administrator/index.phpPID: 14273Killed: NoTime: Sat Dec 8 23:33:26 2012 +0400Account: tirazhehResource: Process TimeExceeded: 7388 > 1800 (seconds)Executable: /usr/bin/phpCommand Line: /usr/bin/php /home/tirazheh/public_html/administrator/index.phpPID: 14273Killed: No""12 ساعت بیشتر وقت ندارم که این مشکل رو حل کنمممنون میشم سریع راهنماییم کنید(واقعا اورژانسیه: حذف اکانت!!!)

محمد محسنی
12-11-2012, 08:59 AM
دوست عزیز سلام

بر اساس آماری که دادید فشار بر روی فایل index.php ادمین میباشد.

برای پوشه ادمین پسورد بگذارید ببینید مشکل حل میشود.

یا حق.

jvaad_p84
12-11-2012, 10:08 AM
سلام مجدد
منظورتون اینه از طریق cpanel روی پوشه administrator جوملا پسوورد بذارم؟
اگه منظورتون همینه می تونید راهنماییم کنید چطوری این کارو بکنم؟
آخه پسوورد گذاشتم ولی داخل file manager بدون نیاز به پسوورد باز شد

با تشکر

elyastel
12-11-2012, 10:16 AM
سلام دوست عزيز

با كسب اجازه از استاد عزيزم جناب محسني

فكر ميكنم آموزش زير ميتونه در تغيير پسورد كمكتون كنه:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C%D8%B1_%D9%BE%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%AF_admin_% D8%A7%D8%B2_%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82_%D8%AF%DB%8C% D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3

موفق باشيد

jvaad_p84
12-11-2012, 10:28 AM
سلام دوست عزيز

با كسب اجازه از استاد عزيزم جناب محسني

فكر ميكنم آموزش زير ميتونه در تغيير پسورد كمكتون كنه:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>آموزش_تغییر_پسورد_admin_از_طری ق_دیتابیس

موفق باشيد

سلام دوست عزیز
پسوورد جوملا رو فراموش نکردم میخوام رو پوشه administrator جوملا پسوورد بذارم
samir
12-11-2012, 11:19 AM
سلام
Cpanel -> بخش Security -> قسمت Password Protected Directory
فلدر مورد نظر رو انتخاب می کنی که اینجا administrator هست...
بعدم دیگه User و Pass رو ست می کنی...

jvaad_p84
12-11-2012, 11:29 AM
پسورد هم گذاشتم اما بازم بار سرور زیاده (Server Load 8.10 (8 cpuوقتی برام نمونده دوستان کسی نیست کمک کنه؟

samir
12-11-2012, 11:56 AM
احتمالا قالبت نال شده نیست...؟ اگه هست، فکر کنم احتمالا آمار بازدیدت بالا رفته این چند وقت... معمولا اینجور قالب ها یه سری پج توشون کار می زارن که یه سری سرویس می دن به اونی که قالب رو نال کرده و برای دانلود گذاشته وقتی هم زمان می شن این دوتا، یعنی بازدید زیاد و فعالیت این پچ ها بار رو سرور بالا می ره... اگه قالبت هم مشکل نداره، شاید یکی از افزونه ها که نصب کردی مشکل داره... در کل این جور موقع ها یه راه حلش اینه که افزونه ها رو یکی یکی غیرفعال کنی ببینی بار سیستم کم می شه یا نه، و بعد پلاگین ها رو هم همین طور، اگه خوش شانس باشی پیداش می کنی که کدوم یکی از ایناست، اگرم نشد، خودت سایت رو آفلاین کن به مدیرهاستت اطلاع بده فعلا با هاستت کاری نداشته باشن، بعدم برو سراغ یه قالب جدید...(اینا کارائی بود که من کردم وفتی یه همچین مشکلی داشتم، البته من قالب رو عوض کردم...)
کلا که حتما راه های دیگه ای هم هست، شاید اونائی که تجربه دیگه ای دارن بهتر بتونن راهنمائیت کنن...

jvaad_p84
12-11-2012, 01:53 PM
تمام ماژول ها + پلاگین ها رو غیر فعال کردم جواب ندادقالب رو عوض کردم بازم نشدسایت رو غیر فعال کردم بازم نشدبنظرتون مشکل از چیه؟

mehdininja
12-11-2012, 04:46 PM
اولا از همه از پشتیبانی هاستت علت رو جویا شو .

دورما : دوست عزیز شما مشکلتون هاست عزیز نه پلاگین و ماژول شما باید فضای بیشتری اجاره کنید .

__________________-
:whistle:

jvaad_p84
12-12-2012, 09:06 AM
علت رو پرسیدم جواب خاصی نداد
دیگه مجبورم هاست رو ریست کنم
ممنون از تمامی دوستان

sahama
12-12-2012, 01:34 PM
با سلام
مگه چند تا بازید داره سایتت؟ (حداکثر تعداد بازدید همزمان؟)
بعضی از سایت های فروشگاهی ذاتا تعداد بازدید زیادی دارند و هر کاری بکنی سرور های عادی کشش اونها رو ندارند و باید از سرور های خاصی استفاده کنی

jvaad_p84
12-15-2012, 12:26 PM
سلام
هاست رو ریست کردم و الان خالیه ولی باز تو cpanel که وارد میشی server load بالاست
به قسمت php my admin رفتم در شاخه status یه سری آمار و ارقام نوشته می خواستم ریستش کنم اما سرور اجازه این کار رو نمیده
بدجوری کلافه شدم