PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ادامه مطلب ...

zinor
12-11-2012, 05:45 PM
سلام به همگی :
من هر کاری می کنم نمی تونم دکمه یا نوشته ادامه مطلب برای مطلب هایم بگذارم میتونه کسی قدم به قدم بگه چیکار کنم ؟
ممنونم

kianesfahan
12-11-2012, 06:04 PM
با عرض سلام .

در صفحه ای که مطالب را در سایت درج می کنید در پایین سایت دکمه ادامه مطلب وجود دارد .

در هر جایی از متن که تمایل دارید کلیک نمائید و بر روی ادامه مطلب کلیک کنید یک خط قرمز رنگی درج میشود . در پایین خط قرمز مطالب در ادامه مطلب قرار میگرید .

موفق باشید .

zinor
12-13-2012, 03:08 PM
با عرض سلام .

در صفحه ای که مطالب را در سایت درج می کنید در پایین سایت دکمه ادامه مطلب وجود دارد .

در هر جایی از متن که تمایل دارید کلیک نمائید و بر روی ادامه مطلب کلیک کنید یک خط قرمز رنگی درج میشود . در پایین خط قرمز مطالب در ادامه مطلب قرار میگرید .

موفق باشید .

بله حتی کدش هم میاد
<hr id="system-readmore" />
ولی در سایت کار نمی کنه ؟ هر کاری می کنم از قسمت "انتخابها " هم تمامی مطالب رو روی نمایش "ادامه مطلب" گذاشتم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد ؟

kianesfahan
12-13-2012, 03:13 PM
با سلام .

ادیتور خود را تغییر دهید .

ادرس سایت را هم درج کنید .

موفق باشید .

zinor
12-14-2012, 03:37 PM
من ورژن 2.5.7 جوملا فارسی رو که تو لوکال یا هاستم میریزم و هنوز هیچ تغییری در فایلها ندادم "ادامه مطلبشون" کار نمیکنه؟!
تنظیمات رو وقتی به شرح تصاویر زیر درست می کنم باز هم درست نمیشه !؟
ادیتورم رو هم تغییر دادم فرقی نکرد !؟
راستی ادامه مطلب یه خط قرمز نیست !؟ که یکی از دوستان اشاره کرد
خواهشا یکی کمکم کنه

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mehdininja
12-14-2012, 07:23 PM
درود

به قسمت پلاگین ها رفته و بررسی کنید که پلاگین Editor Button - Readmore فعال می باشد . در ضمن قالب سایت را عوض کنید و ببینید درست می شه یا نه

______

zinor
12-15-2012, 08:10 PM
درود

به قسمت پلاگین ها رفته و بررسی کنید که پلاگین Editor Button - Readmore فعال می باشد . در ضمن قالب سایت را عوض کنید و ببینید درست می شه یا نه

______

سلام بر شما دوست عزیز
نه پلاگین هم فعاله ، قالب هم عوض میشه فرقی نکرد
یه جورایی درست شد یعنی فهمیدم وقتی سایت دو زبانه است کار نمیکنه ؟
وقتی ماژول دو زبانه غیر فعال است درست کار میکنه !؟ ولی فقط در صفحه اول و نه در صفحات دیگر ؟!