PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انداختن ماژول ساعت و تاريخ يا كادر جستجو در قسمت عكس هدر سايت

محمد فرزانه
12-11-2012, 09:51 PM
سلام
من قالبي با نرم افزار ارتيستر طراحي كردم
من مي خوام اگر ساعت و تاريخ يا كادر كوچكي براي جستجو رو قسمت عكس هدر سايت بيفته
مثل سايت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
يك نمونه مي باشد
ممنون ميشم كمكم كنيد

sedmeti
12-11-2012, 10:55 PM
دوست عزیز اگر مقداری برنامه نویسی بلد باشید میتونید اون هارو داخل یک سری قرار بدهید

shmata
12-12-2012, 07:16 AM
ماژول تاریخ و ساعت شمسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

محمد فرزانه
12-12-2012, 07:21 AM
اين كه نشد كمك؟
راهنمايي بيشتر كنيد؟
ممنون

shmata
12-12-2012, 07:37 AM
ماژول و دانلود و نصب کنید .

محمد فرزانه
12-12-2012, 08:27 AM
سلام
من ماژول تاريخ دارم منظورم اينه كه چجوري اون قسمت مد نظر قرار دهم
ممنون

shmata
12-12-2012, 08:35 AM
شما باید یک پوزیشن در قالب تون ایجاد کنید که نیازمند مسلط بودن به دانش php , html است
یک مقاله در دانشنامه جوملا در این زمینه موجود است :آموزش ایجاد موقعیت در قالب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>ایجاد_یک_موقعیت_جدید_در_قال _جوملا_1.5)های جوملا .
میتونید با مطالعه این مقاله یک موقعیت در قالب تون ایجاد کنید و ماژولی که معرفی شد رو در اون موقعیت فعال کنید .

محمد فرزانه
12-12-2012, 11:29 AM
اين قسمت رو پيدا نكردم مي شه بيشتر من رو كمك كنيد؟

sahama
12-12-2012, 01:23 PM
گرچه آموزش وجود داره ولی یه کلیت هم من بگم
باید یه div بسازید و توی اون کد مربوط به ایجاد یه موقعیت رو بسازید و بعد محل این div رو مشخص کنید
این ها بیشتر مربوط به html است که با خودنو آموزش های مقدماتی html می تونید اون رو بسازید
جزئیاتش بستگی به هر قالب متفاوته که شما باید با ساختار قالبتون خودتون بتونید انجامش بدید