توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال سوال خیلی مهم درباره یک ارور
mojtaba2420
12-12-2012, 06:29 PM
سلام
من اشتباهی وارد بخش مدیریت منو شدم . بعد یکی از منو های مهم را پاک کردن به نظرم اسمش این بود :
main-menu*
الان سایت بالا نمیاد و ارور میده :
404 - کامپوننت یافت نشد
شما قادر به مشاهده این صفحه نمیباشید زیرا
an out-of-date bookmark/favourite
یک موتور جستجو در لیست این سایت خارج از تاریخ میباشد
a mis-typed address
شما دارای عدم دسترسی به این صفحه میباشید
منبع درخواست یافت نشد.
هنگام بررسی درخواست شما یک خطا بوجود آمده است.
آدرس سایتم : ofoghdownload.ir
لطفا کمکم کنید سریع ...
sahama
12-12-2012, 07:56 PM
بسادگی یه منوی جدید بسازید و در اون یه گزینه از هر نوع که دوست دارید بذارید (معمولا از نوع مطالب » مطالب ویژه می سازند ولی محدودیتی نداره)
و بعد روی مربع کنار اون گزینه تیک بذارید و بعد از منیو بالا سمت چپ دکمه خانه (یا پیشفرض) که یه ستاره است رو بزنید تا اون منو در صفحه اصلی نمایش داده بشه
mojtaba2420
12-12-2012, 08:33 PM
بسادگی یه منوی جدید بسازید و در اون یه گزینه از هر نوع که دوست دارید بذارید (معمولا از نوع مطالب » مطالب ویژه می سازند ولی محدودیتی نداره)
و بعد روی مربع کنار اون گزینه تیک بذارید و بعد از منیو بالا سمت چپ دکمه خانه (یا پیشفرض) که یه ستاره است رو بزنید تا اون منو در صفحه اصلی نمایش داده بشه
ببخشید من درست متوجه نشدم .
لطفا به طور واضح بیان کنید .
خوانساری
12-12-2012, 08:38 PM
با سلام
شما آیدی یاهو دارید تا از جواب های طولانی در این بخش جلوگیری شود؟
mojtaba2420
12-13-2012, 12:25 PM
با سلام
شما آیدی یاهو دارید تا از جواب های طولانی در این بخش جلوگیری شود؟
بله دارم : mojtaba20.ferdows@yahoo.com
لطفا مشکلم را زود تر حل کنید...
خوانساری
12-19-2012, 10:32 AM
سلام
اگر که هنوز نیاز به جواب دارید، می توانید از طریق یاهو مسنجر به آی دی من که «javadkhonsari@yahoo.com» است پیامی را ارسال کنید.
hamidy
12-19-2012, 10:37 AM
سلام
طرح پرسش و پاسخ در انجمن شاید برای کاربران دیگری که با چنین مشکلی روبرو شده باشند مفید باشد.
لطفا سوالات را در انجمن مطرح کنید و سعی کنید قبل از سوال در انجمن جستجو کرده و سپس بطور دقیق مشکل خود را بیان کنید.
موفق باشید
خوانساری
12-20-2012, 05:07 AM
با سلام
دوست عزیز (hamidy) چون مشکل این کاربر پیچیده نبود و البته قبلا در انجمن و کتاب جوملا فارسی مطرح شده است، ادامه بحث را اسپم دانستم.
با تشکر
hamidy
12-20-2012, 07:17 AM
سلام
بهتر بود پاسخ رو در همین انجمن ارسال می کردید.
تاپیک بسته شد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.