توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل نصب جوملا 2-5
zandi57
12-14-2012, 06:34 AM
با سلام خدمت اساتید بنده جوملا 2.5 را از سایت گرفتم به همراه اموزش و میخواهم که در ویندوز 7 نصب کنم اما بعد از نصب کامل برنامهwamp وقتی جوملا را در فولدرwww از حالت فشرده خارج میکنم ودر مرورگر عبارت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>را میزنم مرورگر هیچ صفحه ای را باز نمیکند و ارور 404 میدهد لطفا یکی از اساتید به من کمک کند ممنون میشوم.:cry:
danesh98
12-14-2012, 09:21 AM
احتمالا شما فایل های سورس جوملا رو توی یه مسیر اشتباه ریختید
sahama
12-14-2012, 01:43 PM
با سلام
اگر توی مسیر اشتباه ریخته باشه بازم نباید 404 بده
باید صفحه پیشفرض ومپ باز بشه
فرآیندی که برای نصب انجام داده اید رو اینجا توضیح بددهید(به طور کامل) تا بتونیم تشخصی بدیم کدوم قسمت اشتباه بوده
zandi57
12-14-2012, 07:26 PM
با سلام
اگر توی مسیر اشتباه ریخته باشه بازم نباید 404 بده
باید صفحه پیشفرض ومپ باز بشه
فرآیندی که برای نصب انجام داده اید رو اینجا توضیح بددهید(به طور کامل) تا بتونیم تشخصی بدیم کدوم قسمت اشتباه بوده
اول فایلی رو که از سایت wamp گرفتم رو نصب کردم بدون مشکل البته اخر نصب از من ادرس اینترنت اکسپلورر را خواست که من هم معرفی کردم بعد فنیش زدم.بعد از نصب استارت کرد که من هم اجاز شروع دادم ایکون اول قرمز بود بعد از چند ثانیه نارنجی شد.بعد فایل زبپ جوملا را که از خود سایت دانلود کرده بودم رو در درایو c فولدر wamp شاخه www کپی کردم و بعد از حالت فشرده دراوردم.بعد هم در مرورگر خودم آدرس localhost زدم که ارور داد.البته من کل اینها را از اموزشی که خود سایت جوملا گذاشته بود رفتم.:cry:
sahama
12-14-2012, 07:31 PM
با سلام
آیکون ومپ باید به رنگ سبز در بیاد
و اینکه رنگش سبز نشده یعنی در فرآیند اجرا مشکلی وجود داره
این مشکل معمولا به خاطر اشغال بودن یک پورت توسط نرم افزار دیگری است
بررسی کنید که iis یا نترم افزار دیگری بر روی سیستم شما فعال نباشه که یکی از پورت های مورد نیاز ومپ رو اشغال کرده باشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.