PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تفاوت در نمایش سایت بر روی هاست و لوکال

mahdi_asadi
12-15-2012, 05:33 PM
با سلام
یک سوال داشتم که به علت دانش کم قبلا ازان می گذشتم و خود را ملزم می کردم که تمام مراحل کار را بر روی هاست انجام دهم
و اما سوال :
در بسیاری از مواقع زمانیکه کوییک استارت یک قالب را بر روی ومپ و یا زمپ نصب می نمایم پس از اتمام نصب و به هنگام نمایش سایت خطاهایی نشان داده می شود که مثلا در فلان خط شکال وجود دارد ولی زمانی که همان کوییک استارت را بر روی هاست نصب می کنم بدون اشکال نمایش داده می شود می خواستم بدانم آیا راه حلی جز اینکه تمام مراحل کار از ابتدا تا انتها را بر روی هاست انجام دهم وجود دارد یا خیر ؟
پیشاپیش از راهنمایی دوستان ممنونم

mersad
12-15-2012, 08:49 PM
دروود

این موارد مربوط به صحیح و سالم نبودن فایل است که فقط در صورت نال بودن این فایل ها چنین مشکلاتی پیش میاید
در صورتی که اصل فایل رو خریداری کنید مشکلی نخواهد بود

در پناه ایزد

mahdi_asadi
12-15-2012, 11:46 PM
با سلام و تشکر از راهنمایی جنابعالی
من جستجویی که در اینترنت کردم راهکاری که ارائه شده بود عدم نمایش خطا از طریق فایل php.ini بود البته من امتحان کردم بازم نشد

poonoodi
12-16-2012, 10:01 AM
شما از چه نسخه ای از ومپ استفاده می کنید؟
اگر امکانش هست بسته نصبی خود را اینجا قرار بدین

mahdi_asadi
12-16-2012, 10:19 AM
درود
من از جدیدترین نسخه ومپ 2.2e استفاده می کنم چون قالبم تجاری هست بسته نصبی را آپلود می کنم و بصورت خصوصی برایتان ارسال می کنم البته برای رعایت قوانین انجمن بصورت خصوصی ارسال می کنم
---
همین جا گذاشتم اگر مشکلی نداره همین جا باشه وگرنه برش می دارم