PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خیلی مبتدی

MohammadHossein
12-15-2012, 11:45 PM
سلام
میخواستم یه سری سوالات ابتدایی و عمومی رو بپرسم...

ممنون میشم اگه کامل جواب بدین!

1. میخوام یه یوزر توی جوملا تعریف کنم که امکان دسترسی به بانک اطلاعاتی و آپلود کردن و تغییر توش رو داشته باشه...
امکان قرار دادن قالب و ... رو داشته باشه و بتونه مطلب بذاره و ...
چه سطح دسترسی ای باید بهش بدم؟ admin باشه یا manager باشه یا...؟ فقط دسترسی به همین موضوعات داشته باشه کافیه...

2. قالب رو باید از طریق جوملا آپلود کنم یا از پنل هاستم؟ با هم فرق داره ظاهرا!؟ توی جوملا متوجه نشدم چجوری باید مثلا coming soon رو بذارم؟ لطفا بدون نیاز به اف تی پی!!!!

3. طبیعی هست که قبل از آپلود قالب سایتم صفحه مدیریت جوملا رو نشون بده وقتی آدرس سایتم رو میخوایم ببینیم!؟(با هر سیستمی)
جوملای روی وبسایت رو خودم نصب نکردم... سرور برام نصب کرد... نسخه 1.5 هست کر کنم... البته مطمئن نیستم!

4. در حال حاضر کدوم ورژن جوملا توصیه میشه؟ آخرین ورژنش؟ از هر لحاظ تکمیل هست؟

5. نوع قالب سایت فرق داره واسه چه مدیریت محتوایی باشه؟ واسه چه ورژنش باشه؟ مثلا ورژن چندم جوملا!
چه نوع قالب هایی رو میتونم بذارم؟

6. اسکریپ در همه نوع سیستم مدیریت محتوا یکسانه؟ کدش توی کدهای قالب کپی میشه یا روی جایی نصب میشه؟

modernestan.ir (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

خیلی خیلی ممنون...:rose:

mehrdad22
12-16-2012, 01:52 AM
سلام دوست عزیز
1- با توجه به نحوه سوال پرسیدن تو این قسمت فکر میکنم شما میخواید یه مدیر کل دیگه داشته باشید. واسه این کار تو قسمت گروه ، گزینه آخر یا همون مدیرکل رو انتخاب کنید ، بعلاوه شما میتونید مدیرهایی با دسترسی های محدودی نسبت به مدیر کل ایجاد کنید، بهترین روش برای اینکه دقیقا بفهمید سطوح دسترسی تو گروه های مختلف چقدر باهم فرق میکنه تست کردن دونه به دونه اونهاست

2- توی مدیریت جوملا توی منوی افزونه ها ، گزینه حذف و نصب وجود داره با انتخاب اون گزینه یه صفحه میاد که گزینه اول اینه که از روی لوکال هاستت یه قالب زیپ شده رو با استفاده از دگمه Browse نصب کنی ، اگه بخوای از طریق اف تی پی هم میتونی فایلت رو آپ کنی و نصب کنی

3- درست متوجه نشدم چی پرسیدی . ولی تا اونجایی که فهمیدم یه هاست خریدید که چوملا روش نبصب بوده ، نخیر تا زمانی که فایل مربوط به قالب سایت آپلود نشه سایت نشون نمیده، بله این نسخه 1.5 جوملا هستش ورژن 3 جوملا هم فکر کنم دوستان زحمتش رو کشیدن و آماده شده دقیق نمیدونم ، ولی من 1.5 استفاده میکنم و هنوز وقت نکردم سایتم رو به 2.5 آپدیتش کنم

4- سرچ کنید اطلاعات بیشتری گیرتون میاد

5- بله قالبها فرق میکنن، شما واسه هرورژن از جوملا که بخواید میتونید تهیه کنید ، فراوان هستش ، فقط کافیه تو گوگل بزنی"قالب جوملا 1.5 فارسی شده " کلی قالب براتون میاره

6- اسکریپت ها دو نوع هستن ، بعضی هاشون به صورت خیلی ساده نصب میشن و بعضی هاشون هم نیاز به پایگاه داده دارن تا نصب بشن ، ولی اسکریپت ها فرقی نداره که جوملات ورژن چند باشه ولی کامپوننت ها و مازولها فرق میکنن و باید روی نسخه ای که براش طراحی شدن نصب بشن
برای اینکه دقیقا بفهمید اسکریپتها چطور نسب میشن هم توی گوگل بزنید : " آموزش نصب اسکریپت "

MohammadHossein
12-16-2012, 04:46 PM
ممنون که جواب دادی دوست عزیز!
بله... من اطلاعاتی راجع به مدیریت وبسایت ندارم... ولی صاحب امتیاز و سرمایه گذار سایت هستم... یکی باید باشه که از بنده(سوپر یوزر) پایین تر باشه و ولی دسترسی کافی به منابع رو داشته باشه...

در مورد سوال: 2. متاسفانه هنوز موفق نشدم یه قالب رو موقت آپ کنم... توی منوی افزونه ها وقتی Upload Package File آپلود و ایستال رو میزنم اگه زیپ باشه میگه JInstaller: :Install: Cannot find XML setup file اگه rar باشه کلا ارور میده که نمیشناسه... وقتی یه فایل xml رو واسه تست فرستادم نوشت Unknown Archive type
اصلا یه وضعی!!!:sad:
یه قالب هم بود نوشته بود
No database needed
Fully xml data integration

اونم نشد نصب کنم!
موندم به خدا!؟

میشه یکی لطف کنه یه قالب در دست ساخت(حالا هر شکلی) معرفی کنه که بی دردسر نصب بشه؟!
Version 1.7.3

یا یک توضیح بدین کجا رو اشتباه میرم؟

ممنون:rose:

MohammadHossein
12-17-2012, 08:26 PM
دوستان؟!
لطفا...:question:

modernestan.ir (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

hamidy
12-18-2012, 08:11 AM
سلام

کتاب راهنمای جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) و همینطور دانشنامه جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) به شما کمک زیادی می کنه.

سوالات مختلف رو در تاپیک های مختلف بپرسید.

قالب های رایگان از لینک زیر

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

موفق باشید

MohammadHossein
12-18-2012, 08:04 PM
مرسی داداش!
بدون هیچ مشکلی نصب شد! شاید مشکل از قالب های قبلی بود!
این قالب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو اول میخواسم نصب کنم که نشد! (میشه یکی لطف کنه تست کنه دلیلشو بگه؟)

الان یه مشکل دیگه دارم! تو کتاب هم فکر نمیکنم چیزی در این مورد باشه... (یعنی نمیدونم کدوم قسمت کتاب میتونه باشه!)
صفحه اصلی مدرنستان (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو که میخوام باز کنم یه فایل میاد واسه دانلود به جای اینکه قالب رو نشون بده!
چی هست؟
از کجا باید مشکل رو حل کنم؟

ممنون میشم بازم کمک کنید!:rose:

hamidy
12-19-2012, 02:24 PM
سلام

فقط یک بگراند لود میشه.
آیا فایل ها را بدرستی منتقل کردید ؟

موفق باشید

MohammadHossein
02-25-2013, 12:00 AM
سلام

من یک قالب نصب کردم که تو توضیحاتش توی سایت منبع نوشته شده بود قالب فارسی . . .(الان هم توی جوملا تو توضیحاتش نوشته شده فارسی)
حالا هر پستی که میذارم جای حروف فارسی علامت سوال میاد!
چرا؟
modernestan (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
اصلا معنی قالب فارسی دقیقا چی هست؟ یعنی باید فونت فارسی رو ساپورت کنه؟
میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟

2. توی قالب به صورت آنلاین هم میشه تغییر داد؟(بعد از نصب روی سایت) یا لازمه قالب رو تغییر بدم و مجدد زیپ کنم و آپلود کنم؟
مثلا لوگوی داخل قالب رو تغییر بدم؟
اگه میشه از کدوم قسمت؟!

3. عکس های اسلایدشو که مال خود قالب هست رو چطور و از کدوم آدرس میتونم تغییر بدم و عکس های مورد نظر خودم رو جایگزین کنم؟!

پیشاپیش ممنون:rose:

MohammadHossein
02-27-2013, 11:38 PM
سلام

من یک قالب نصب کردم که تو توضیحاتش توی سایت منبع نوشته شده بود قالب فارسی . . .(الان هم توی جوملا تو توضیحاتش نوشته شده فارسی)
حالا هر پستی که میذارم جای حروف فارسی علامت سوال میاد!
چرا؟
modernestan (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
اصلا معنی قالب فارسی دقیقا چی هست؟ یعنی باید فونت فارسی رو ساپورت کنه؟
میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟

2. توی قالب به صورت آنلاین هم میشه تغییر داد؟(بعد از نصب روی سایت) یا لازمه قالب رو تغییر بدم و مجدد زیپ کنم و آپلود کنم؟
مثلا لوگوی داخل قالب رو تغییر بدم؟
اگه میشه از کدوم قسمت؟!

3. عکس های اسلایدشو که مال خود قالب هست رو چطور و از کدوم آدرس میتونم تغییر بدم و عکس های مورد نظر خودم رو جایگزین کنم؟!

پیشاپیش ممنون:rose:

دوستــــان؟!

mersad
02-28-2013, 10:57 AM
دروود

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

پاسخ تمام پرسش های شما در چند دقیقه مطالعه این کتاب ...

در پناه ایزد