ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل نمایش عکس در کامپوننت djcatalog

Nasim19
12-16-2012, 08:21 AM
با سلام
من از گالری تصاویر djcatalog برای نمایش عکس هام همیشه استفاده می کنم و مشکلی باهاش نداشتم تاحالا.ولی این بار که می خوام ازش استفاده کنم تصویر رو روی خود صفحه نشون نمی ده. به صورت معمولی تو یه صفحه ی جداگانه باز می کنه! یه ارور هم می نویسه که نمی تونه عکس رو نشون بده به خاطر ارور
کسی می تونه راهنمایی کنه؟
لینک هم اگه خواستید می دم

Nasim19
12-17-2012, 07:06 AM
سلام... کسی باهاش کار نکرده تاحالا؟

محمد محسنی
12-17-2012, 08:20 AM
دوست عزیز سلام

آیا از هاست های قبلیتون برای این هاست استفاده می نمایید؟

احتمالا مشکل شما بخاطر پرمیشن ها میباشد.

در ضمن لطفا آدرس سایت را قرار دهید.

یا حق.

Nasim19
12-17-2012, 09:00 AM
بله از همان هاست استفاده می کنم . هاست تغییری نکرده
اگر احیانا مشکل از پرمیش است باید پرمیش کدام فولدر را تغییر دهم؟

sahama
12-17-2012, 09:27 AM
با سلام
لینک سایت رو در جایی که مشکل وجود داره اینجا بذارید

Nasim19
12-19-2012, 08:24 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> این لینک گالری djcatalog هست. که عکسا رو با اسلیم باکس باز نمی کنه. به صورت معمولی باز می کنه
اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون می شم. (تا حالا این مشکلو نداشته ! فقط تو این سایته اینطوریه ! )

Nasim19
12-20-2012, 06:51 AM
جناب sahama (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) اسکرین شات رو فرستادم . یه نگاهی بندازید ممنون می شم

mersad
12-20-2012, 11:11 AM
دروود

سایت بسته میباشد !
با این توصیفات شما در تنظیمات مشکل دارید !

گالری های زیادی هست میتونید استفاده کنید !
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در پناه ایزد

Nasim19
12-20-2012, 11:32 AM
سایت رو از دیروز باز گذاشته بودم.همین یه ساعت پیش به دلایلی بستم! اگه الان نگاه می کنید دوباره بازش کنم؟

mersad
12-20-2012, 02:21 PM
بله سایت رو انلاین کنید بررسی میکنم

در پناه ایزد

Nasim19
12-20-2012, 05:49 PM
سایت رو الان باز گذاشتم . ممنون
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mersad
12-21-2012, 12:06 AM
قالب رو روی قالب پیش فرض قرار بدید ببینید همچنان این مشکل رو داره یا خیر ؟

البته ارری هم مشاهده نشد

در پناه ایزد

Nasim19
12-21-2012, 02:06 PM
قالب رو روی پیش فرض جوملا گذاشتم سایت بالا تیومد ! ببینید قضیه ارور نیست . شما اگه پست های منو از اول خونده باشید متوجه می شید من چی گفته بودم ! گفتم عکسارو به صورتی که یک گالری تصاویر نشون می ده نشون نمی ده ، یعنی توی اسلیم باکس نشون نمی ده .در صورتی که من این دی جی کاتالوگو تاحالا روی قالب های دیگه نصب می کردم این مشکل رو نداشت ! ولی اینجا عکس ها رو به صورت معمولی تو یه صفحه دیگه باز می کنه ! انگار که اصلا گالری تصاویری وجود نداره !

mersad
12-21-2012, 02:49 PM
پست های شما رو خوندم

در این گالری مشکلی نبود
ولی در گالری djcatalog تصاویر به صورت مستقیم در مرورگر باز میشن که مشکل از تنظیمات این افزونه باید باشه

در پناه ایزد

Nasim19
12-21-2012, 05:57 PM
من شاید نزدیک 20 بار یا بیشتر این افزونه رو در سایت هام نصب کردم . تنظیماتش هم همه یک جوره ! فقط تو این سایت اینطوری نشون می ده . مثلا تو این سایت رو نگاه کنید

ولی نمی دونم تو این سایت چرا تو اسلیم باکس نشون نمی ده ! ممکنه به خاطر قالب باشه؟!

خوانساری
12-21-2012, 06:18 PM
با سلام

سایت دوم هم بصورت اسلیم باکس باز نمی شد. یا شما اشتباه می کنید و تنظیمات را به درستی اعمال نکردید و یا این گالری مشکل دارد. دقت بیشتری کنید شاید مشکلتان حل شد.
ضمنا گالری های زیادی وجود دارند به طور مثال فوکا گالری