PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نمایش عکس در گالری mod_simple_gallery.zip

Nasim19
12-17-2012, 07:51 AM
من این گالری رو نصب کردم. مشکلش اینه که وقتی اولین تصویر رو باز می کنی تصویر رو نصفه نشون می ده ولی وقتی next یا pre رو می زنی درست می شه عکس ها
فقط مشکلش اینه که اولین تصویر رو که باز می کنه نصفه نشون می ده
کسی می تونه کمک کنه؟
پیشاپیش ممنون

محمد محسنی
12-17-2012, 08:08 AM
دوست عزیز سلام

ابتدا زبان سایت را انگلیسی کنید و بررسی کنید.

سپس قالب سایت را تغییر دهید.

ببینید در این دو حالت مشکلی دارید.

یا حق.

Nasim19
12-17-2012, 09:02 AM
با سلام
سایت را به زبان انگلیسی کردم . باز هم نصفه نشون داد.
قالب سایت رو هم نتونستم عوض کنم .یعنی پیش فرض رو گذاشتم رو قالب های پیشفرض جوملا که کلا سایت بالا نیومد
این آدرس سایت هست
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

sahama
12-17-2012, 09:26 AM
با سلام
من مشکل خاصی ندیدم
احتمالا مشکل یا از کش شما باشه یا از آی اس پی شما

Nasim19
12-17-2012, 09:45 AM
یعنی شما تو گالری تصاویر، عکس ها رو که باز می کنید نصفه نشون نمی ده اولین عکس رو؟!

sahama
12-17-2012, 01:16 PM
دوباره هم امتحان کردم
کامل نشون داد

Nasim19
12-18-2012, 11:36 AM
توی اینترنت اکسپلور درست نشون می ده .یعنی عکس رو کامل باز می کنه . توی موزیلا و کروم نصفه باز می کنه .اصطلاحا بهش می گن اسلیم باکس اگه اشتباه نکنم!
یعنی ممکنه به خاطر مرورگرها باشه؟!

mehdininja
12-18-2012, 11:45 AM
درود

یعنی فایرفاکس و کروم در حد ie نیستند !

سایت در دسترس نیست . دیروز من هم نگاه کردم ( با فایرفاکس ) تمامی عکس ها به صورت کامل لود شدن و مشکلی نداشتند . شما فایرفاکس 17 نصب کنید . کش رو پاک از مدیریت جوملا . تاریخچه ی مروگر هم همینطور . دوباره ببینید . من که نصفی ندیدم

Nasim19
12-19-2012, 07:19 AM
من خودم همیشه فایر فاکس استفاده می کنم جناب mehdininja (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) ! مال منم 17.0.1 هست. کلا تو سیستمم آی ای نداشتم.دیرور به خاطر همین مسئله نصب کردم!!!!!
کش ها رو هم خالی کردم هم مرور گر هم کش جوملا .در ضمن فقط تو سیستم من اینطوری نشون نمی ده .تو سیستم چند نفر دیگه هم که امتحان کردم تو آی ای درست نشون می داد تو کروم و موزیلا نصفه ! احتمالا این دو تا یه جیزی دارن که اون نداره یا برعکس !

Nasim19
12-19-2012, 09:12 AM
توی سی اس اس یه قسمتی داره :
#lbCenter, #lbBottomContainer {
position: absolute;
z-index: 9999;
overflow:hidden;
background-color: #fff;
}

آورفلو رو که ویزیبل یا اینهریت می کنم یا کلا برش می دارم عکس رو کامل نشون می ده . منتهی عکس می افته سمت راست . و اون عکسایی که عرضشون زیاده زیرش اسکرول می خوره
یه float:left هم بهش دادم ولی تائیری نداشت
می خواستم ببینم کسی که تو سی اس اس وارده کمکی می تونه بکنه؟

پیشاپیش ممنون

hamidy
12-19-2012, 10:10 AM
سلام

در مرورگرهای firefox, chrome, opera مشکلی دیده نشد.

لطفا اسکرین شات قرار بدید.

موفق باشید

Nasim19
12-19-2012, 10:56 AM
اینم اسکرین شات:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

Nasim19
12-20-2012, 06:50 AM
ممنون می شم اگه کسی راهنمایی کنه!

Nasim19
12-20-2012, 06:02 PM
دوستان اگه کسی css وارده ممنون می شم راهنمایی کنه

Nasim19
12-21-2012, 02:07 PM
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

mehdininja
12-21-2012, 03:17 PM
درود <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

نسیم خانوم پلاگین یا ماژول رو حذف کن و از اینجا افزونه رو دانلود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) و نصب بکن ببین <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> درست میشه . <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یاد آور میشوم بعضی افزونه ها نیاز به نگاه کردن ( بعضی کدها اصلاح بشن ) دارند .

دمو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

{gallery}myphotos{/gallery}

بدرود

خوانساری
12-21-2012, 06:55 PM
با سلام

من هم با کروم نگاه کردم مشکلی نداشت.