توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ب جوملا بر روی هاست.
win4win63
12-17-2012, 11:52 AM
دوستان اینو بگم که من فعلاً تازه کارم و تقریباً از جوملا چیزی نمی دونم .و چند تا مشکل دارم.من دیروز جوملا رو بر روی هاست نصب کردم و خیلی هم عالی بود .ولی می خواستم قالب رو عوض کنم،اشتباهی جوملا رو هم از فایل منیجر هاست پاگ گردم.برای همین دیگه سایت بالا نیومد.حالا امروز دوباره اومدم بزنم که همون کار هایی که دیروز انجام دادم رو انجام دادم ولی سایت رو باز می کنم برای نصب هیچی نمیاد.لطفاً اساتید راهنمایی کنند.ممنون از سایت خوبتون
win4win63
12-17-2012, 12:40 PM
کسی نیست؟دوستان تو رو خدا سریعتر بهم کمک کنید.
shmata
12-17-2012, 12:58 PM
شما باید ابتدا کتاب جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را مطالعه کنید .
بسیاری از آموزش های مورد نیاز طراحان سایت و توسعه دهندگان پارسی زبان جوملا در دانشنامه جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)موجود است .
----------
آموزش های لازم در مورد نصب جوملا و نصب در سرور و انتقال سایت جوملا و ... میتونید به دانشنامه جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) مراجعه کنید.
win4win63
12-17-2012, 01:01 PM
شما باید ابتدا کتاب جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را مطالعه کنید .
بسیاری از آموزش های مورد نیاز طراحان سایت و توسعه دهندگان پارسی زبان جوملا در دانشنامه جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)موجود است .
----------
آموزش های لازم در مورد نصب جوملا و نصب در سرور و انتقال سایت جوملا و ... میتونید به دانشنامه جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) مراجعه کنید.دوست من مشکل من این جاست که نمی دونم چرا دیروز کار کرد الان کار نمی کنه؟من نمی دونم چی کار کردم این جوری شد
shmata
12-17-2012, 01:07 PM
خودتون که نوشتید :
می خواستم قالب رو عوض کنم،اشتباهی جوملا رو هم از فایل منیجر هاست پاگ گردم.برای همین دیگه سایت بالا نیومد.
راهش اینه که مقاله نصب سایت جوملا در سرور (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 1.7_%D8%AF%D8%B1_Cpanel) را مطالعه کنید و قدم به قدم تمام مراحل را انجام بدید.
sahama
12-17-2012, 01:08 PM
دوست عزیز این کتاب رو بخونید
اگر مشکل حل نشد حد اقل متوجه می شوید در چه قسمتی تنظیماتی رو انجام داده اید که سایت با مشکل مواجه شده
اون تنظیمات رو اینجا مطرح می کنید تا راه حل رو بتونیم بگیم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.