توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال گزینه های پیشرفته چگونه کار میکند؟
Alirezanet
12-18-2012, 03:34 PM
سلام
زمان افزودن ماژول و یا مطلب در پنل کناری منو گزینه های پیشرفته قرار دارد که منبع آموزشی در این زمینه و طریقه استفاده از اون پیدا نکردم !
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
من میخوام 2 منوی افقی در سایت با استایل مختلف قرار بدم که تنها راهی که به ذهنم رسید این بود که بعد از قرار دادن منو در موقعیت مورد نظر , استایل اون رو از فایله دیگه ای بخونم (مثلا از template 2 ) کسی میتونه راهنماییم کنه ؟
پیشاپیش از همکاریتون ممنون
mersad
12-18-2012, 04:16 PM
دروود
نمونه قرار بدید بهتر میشه کمک کرد
از چه قالبی استفاده میکنید ؟
میتونید از قالب به همراه یه افزونه منو ساز استفاده کنید !
در پناه ایزد
Alirezanet
12-18-2012, 04:22 PM
سلام
من قالب هارو خودم میسازم البته یک مقدار هم از آرتیستر کمک میگیرم !
توی سایت مشتری باید از 2 منو استفاده بشه با استایل مختلف . مشکل اینه که جوملا همزمان 2 منو افقی رو ساپورت نمیکنه !
افزونه منو ساز که فرمودید رو میتونید معرفی کنید البته با دمو ؟ در ضمن اگه قرار باشه از افزونه ای استفاده کنم در این قسمت باید این افزونه امکان استفاده از منو های ساخته شده در خود جوملا رو هم داشته باشه .
سایت نمونه : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
خوانساری
12-18-2012, 04:26 PM
سلام
megamenu افزونه جالب و زیبایی است.
Alirezanet
12-18-2012, 04:35 PM
سلام
megamenu افزونه جالب و زیبایی است.
ممنون
این افزونه این امکانات رو داره ؟
1- قابلیت راست چین و چپ چین ؟ (برای سایت چند زبانه)
2- امکان افزودن Style ? (افزودن css سفارشی)
3- استفاده از منو های جوملا ؟ (بعنی منو ها از طریق افزونه ایجاد نشوند و از منو های خود جوملا استفاده بشه )
دمو یا منبع دانلود که free باشه اگه بود معرفی کنید .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در نهایت من ترجیه میدم منو رو خودم طراحی کنم ! اگه کسی اطلاعاتی در این باره و در مورد گزینه های پیشرفته داشت بگه ممنون میشم.
خوانساری
12-18-2012, 04:56 PM
دوست عزیز جواب تمامی مواردی که پرسش کرده بودید، بله است.
اما در مورد راست چین کردن شاید بشود.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.