ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست افزونه های امتیاز دهی

Joomla robot
12-22-2012, 02:46 AM
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گلم
دوستان بنده دو تا افزونه ی خاص برای یک سایت دانلود میخوام:

1.افزونه ای که باهاش، نویسنده های سایت بتونن به اون نرم افزاری که برای دانلود گذاشتن امتیاز بدن و نمره ی اون رو به بازدید کننده بگن، مثلا مشخص باشه که از نظر نویسنده ی مطلب، این نمرم افزار امتیازش چند از چنده. بعدشم بعشه نمرافزارایی که امتیاز بالا دارن رو توی یه ماژول نشون بدیم. مثلا نرم افزارهای ممتاز این هفته، این ماه و نرم افزارهای ممتاز در کل زمان فعالیت و ...

2. همون کار بالا رو می خوام از طریق کاربرای سایت انجام بشه یعنی امتیاز دهی از طریق کاربرا و اینکه ماژولهایی داشته باشه که نرم افزارای پرمتیاز این ماه و ... رو بشه مشخص کرد.

پیش پیش از راهنماییتون بی نهایت ممنونم.

siamakbyt
12-22-2012, 07:37 PM
به نظر من بهترینش extra vote (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) چیز خیلی خوبیه
حالت فلش داره به شکل ستاره نمایش میده و خیلی خوب کار میکنه
تستش کنید

Joomla robot
12-23-2012, 03:23 PM
به نظر من بهترینش extra vote (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) چیز خیلی خوبیه
حالت فلش داره به شکل ستاره نمایش میده و خیلی خوب کار میکنه
تستش کنید

آره این افزونه خیلی خوبه ولی مشکل من یه چیز دیگه هستش، من همه ی اون امکاناتی که عرض کرم رو نیاز دارم بهش، بعدش، اولین افزونه ای که خواستم این بود که خود نویسنده ی مطلب بیاد به نرم افزاری که گذاشته امتیاز بده و کاربرا ببینن یعنی یه چیزی که فقط نویسنده ی مطلب امتیاز بده، نه یوزرهای عادی
دومیش هم مال یوزرهای عادی بود
کنار اینا اون ماژلهای بهترین ها رو هم می خوام که مطالبی که توی این ماه بالاترین امتیاز رو آوردن رو نشون بده :(