ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نمایش تصاویر در ادامه مطالب

Dreams-Boy
12-22-2012, 08:39 AM
با سلام ، خسته نباشید
ببخشید 2تا سوال داشتم ممنون میشم کامل راهنماییم کنید

1) میخوام از تنظیمات جوملا ویرایشگر پیشفرض رو روی کدنگار تنظیم کنم این ارور رو میده :

" نمی تواند تاریخ را ذخیره کند خطا: امکان نوشتن در فایل تنظیمات وجود ندارد "

2) در ادامه مطالب نمیدونم چی شده تصاویر رو در حالت Thumbnail نشون نمیده ، قبلا هم همینطور بود که یکی از دوستان برطرف کرد ولی الان نیست و نمیدونم چطور اینکارو کرد ، فقط یادمه یه مسیری رو گفت و گفتش که تصاویر Thumbnail رو از اونجا پاک کنم
روی تب " تصاویر و ویدیو " کلیک کنید متوجه میشید منظورم چیه

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

-----------------------
یک درخواست دیگه ، دیتابیس سایت من فکر کنم کمی مشکل داره ، چند بیشتر مواقع اررور های عجیبی میده با پشتیبانی سرور صحبت کردم گفتن احتمالا دیتابیس ما به مشکل خورده آخه تا الان 3بار سرور رو عوض کردم و این آخری ها هم VPS گرفتم و باز بعضی مشکلات هست !!!
از دوستان کسی هست که به دیتابیس و جوملا زیاد وارد باشه و بتونه دیتابیس مارو بهبود ببخشه ؟!!
برای این درخواست از خجالتش هم در میایم ، فقط این درتابیس مارو اوکی کنه
اگر دوستان کسی برای این مورد بود همینجا اعلام کنه و آیدی یاهو خودش رو هم برام بیزحمت بگذاره

دوستان فقط من کمی عجله دارم ممنون میشم زود رسیدگی کنید

ممنون

Dreams-Boy
12-22-2012, 01:58 PM
آقا کسی نیست جواب مارو بده ؟!!!

ممنون مشم سریع پاسخ بدین ، کمی عجله دارم

mersad
12-22-2012, 02:33 PM
دروود

برای گرفتن پاسخ خودتون کمی صبور باشید

سوالات خودتون رو به صورت جداگانه مطرح کنید !

برای حل مشکل اول باید لایه ftp v ست کنید مشکل شما حل خواهد شد

در پناه ایزد

Dreams-Boy
12-22-2012, 03:17 PM
دروود

برای گرفتن پاسخ خودتون کمی صبور باشید

سوالات خودتون رو به صورت جداگانه مطرح کنید !

برای حل مشکل اول باید لایه ftp v ست کنید مشکل شما حل خواهد شد

در پناه ایزد

ممنون
ببخشید شما خودتون میتونید هر 3 مورد رو برام اوکی کنید ؟
میتونید آیدی یاهوتون رو بدین با هم مستقیم صحبت کنیم ؟
ممنون