توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل شده ورود به بخش مدیریت
computertarget
12-22-2012, 11:09 AM
با سلام
من تازه جوملا 2.5 رو با WampServer تو لوکال نصب کردم . اما الان هر چی میخوام با آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) وارد بخش مدیریت بشم, فایرفاکس ارور میده نمیدونم چیکار کنم. لطفا راهنمائیم کنید .
ضمنا هرچی تومباحث انجمن گشتم جوابم رو پیدا نکردم .اگه راهنمائیتون کامل باشه ممنون میشم .
elyastel
12-22-2012, 11:15 AM
سلام دوست عزيز
دوست عزيز اگه در لوكال كار ميكنيد آدر نبايد بدين شكلي كه فرموديد باشد!!
بلكه بايد به فرم زير باشد:
localhost.name/administrator
موفق باشيد
computertarget
12-22-2012, 07:26 PM
ممنون از راهنمائیتون ولی من با این آدرس localhost.computertarget.ir/administrator هم نتونستم واردبشم . حالا چیکار کنم ؟
computertarget
12-23-2012, 11:21 AM
پس چی شد ؟ چرا کسی بهم جواب نمیده ؟
kianesfahan
12-23-2012, 01:27 PM
دوست عزیز از ارسال اسپم خودداری کنید .
پاسخ شما را که دوست عزیز elyastel (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) داده است .
برای وارد شدن به بخش مدیریت سایت خود بر روی ومپ سرور ابتدا ومپ سرور را فعال کنید و اگر تمامی فایل ها را در روت یعنی پوشه www ریخته اید با ادرس زیر وارد محیط مدیریت شوید :
localhost/administrator
در ضمن به شما توصیه می کنم کتاب جوملا 2.5 را نیز مطالعه فرمائید .
موفق باشید .
elyastel
12-23-2012, 02:52 PM
ممنون از راهنمائیتون ولی من با این آدرس localhost.computertarget.ir/administrator هم نتونستم واردبشم . حالا چیکار کنم ؟
سلام
دوست عزيز
فكر ميكنم : قرارگرفتن دات-آي-آر (ir.) در ادامه نام باعث اختلال در كار شما شده!
اينباراين پسوند رو حذف و با فقط با نام ، امتحان بفرمائيدو يا لا اقل نامي كه ميسازيد بدون پسوندهاي اضافي نظير: com./ir. و ... باشد.
موفق باشيد
محمد محسنی
12-23-2012, 07:23 PM
دوست عزیز سلام
در صورت امکان آدرس سایتتون در لوکال را اعلام نمایید. و یک اسکرین شات از صفحه سایت خود قرار دهید.
یا حق
computertarget
12-24-2012, 01:59 PM
ممنون از همه ی دوستان عزیزی که کمکم کردن مشکلم حل شد .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.