ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطای 404 بعد از تنظیمات سئو "فوری"

هانیه67
12-22-2012, 03:33 PM
با سلام
من تنظیمات سئو را در قسمت تنظیمات کلی سایت فعال کردم یعنی ماژول rewrite و تیک اضافه کردن پسوند را زدم. در آخر هم چند کلید واژه انتخاب کردم اما بعد از ذخیره تغییرات سایتم ارور 404 (not foun url) را میدهد. الان فایل htacces.txt را به htacces تغییر دادم و علامت # را هم از کنار option.... برداشتم اما همچنان همان ارور پابرجاست.
ضمنا مدیریت هم نمیتوانم شوم یعنی همان ارور را میدهد.
لطفا راهنمایی کنید خیلی فوریه ممنوم.
اسم سایتم:actcamera.com

mehdininja
12-22-2012, 04:25 PM
درود

به انجمن جوملا فارسی خوش آمدی ، ناراحت نشو که جوابش پایینه

شما فایل configuration.php را از هاستتون پاک کردید که باید برش گردونید . اگر بکاپ دارید ازش استفاده کنید . <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

torghoundy
12-22-2012, 07:18 PM
سلام
این پست (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو با دقت مطالعه بفرمایید ، به طور کامل توضیح داده شده.
موفق باشید.