PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل شده تغییر رنگ پس زمینه یک موقعیت

خوانساری
12-22-2012, 04:40 PM
با سلام

چطور باید رنگ پس زمینه یک موقعیت را عوض کرد.

زمانی که در css تغیرات را اعمال می کنم تمامی موقعیت هایی که شبیه به موقعیت مد نظرم است تغییر می کنند، درصورتی که من فقط می خواهم رنگ پس زمینه موقعیت انتخابی عوض شود.

خوانساری
12-22-2012, 06:00 PM
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟

shmata
12-22-2012, 06:07 PM
ابتدا <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> را مطالعه کنید اگر مشکل تون حل نشد
آدرس سایت تونو بدید تا بهتون بگم .
از ارسال اسپم اکیدا خودداری کنید .

خوانساری
12-22-2012, 06:43 PM
در این آدرسی که قرار دادید تنها در مورد رنگ پس زمینه توضیح داده بود، درصورتی که با تغییر پس زمینه مشکلی ندارم. سوال من این بود که چطور باید تنها یک موقعیت خاص را تغییر بدهم. زمانی که پس زمینه مد نظرم را تغییر می دهم، مابقی استایل ها(موقعیت ها) که شبیه این موقعیت هستند هم تغییر می کنند.
مقداری جستجو کردم و متوجه شدم که از راه کلاس ماژول می توان تغییرات را تنها برای آن موقعیتی که ماژول در آن قرار دارد اعمال کرد. اما کلاس این ماژول را بوسیله کروم نتوانستم پیدا کنم، وقتی بر روی ماژول کلیک می کنم چندین کلاس را نمایش می دهد.

faezeham
12-22-2012, 06:49 PM
تو فایل metal.css می تونید هر کدوم از موقعیت ها را که مورد نظرتون هست ، ویژگی background شو عوض کنید که با این کار رنگش عوض می شه حتی می تونید عکی بزارید

shmata
12-22-2012, 06:49 PM
در این آدرسی که قرار دادید تنها در مورد رنگ پس زمینه توضیح داده بود، درصورتی که با تغییر پس زمینه مشکلی ندارم. سوال من این بود که چطور باید تنها یک موقعیت خاص را تغییر بدهم. زمانی که پس زمینه مد نظرم را تغییر می دهم، مابقی استایل ها(موقعیت ها) که شبیه این موقعیت هستند هم تغییر می کنند.
مقداری جستجو کردم و متوجه شدم که از راه کلاس ماژول می توان تغییرات را تنها برای آن موقعیتی که ماژول در آن قرار دارد اعمال کرد. اما کلاس این ماژول را بوسیله کروم نتوانستم پیدا کنم، وقتی بر روی ماژول کلیک می کنم چندین کلاس را نمایش می دهد.

شما باید به جای کلاس از ID در استایلها تون استفاده کنید. به قسمتی که میخواهید فقط بک اون قسمت عوض شه یک id بدید و سپس در فایل css بکگراند اون آیدی را عوض کنید

خوانساری
12-22-2012, 07:13 PM
چطور باید id بدم؟

shmata
12-23-2012, 06:39 AM
چطور باید id بدم؟

این کار 2 مرحله است
1. به عنصر html تون باید به صورت زیر id بدید

<div id="banner02">
/* jaye div har html element e mitone bashe masalan h1 , input , label , ... */
</div>

2. بعد استایل مربو ط به اون id را در css اضافه کنید

#banner02{background:#777l}

خوانساری
12-24-2012, 03:18 PM
با سلام

دوست عزیز با عرض معذرت هر چه گفتم مزاحم شما نشم و خودم کار را انجام بدهم، نشد که نشد. من از برنامه نویسی اطلاعی ندارم. شما گفتید که باید به عنصر html یک id بدم. اما متوجه نشدم منظور شما از عنصر html چه بود. اگر لطف کنید و آدرس ها را دقیقتر بدید خیلی ممنون می شم.
این id که شما فرمودید رو باید در کدام فایل بنویسم؟
استایل مربوط id فرقی نمی کنه در کجای css درج شود؟

sahama
12-24-2012, 03:40 PM
با سلام
در کد های مر بوط به فایل قالب می تونید حای مربوطه رو پیدا کنید ولی خود من معمولا از پسوند کلاس ماژول استفاده می کنم که دیگه نیازی به آی دی نباشه
ولی در هر صورت در این روش هم باشد فایل css رو ویرایش کنید
آموزش های مربوط در انجمن و ویکی سایت وجود داره

خوانساری
12-24-2012, 03:59 PM
نمونه ای از سایت و نمونه ای از چیزی را که می خواهم انجام بشود را برای شما ارسال کردم.
بخش ترام*دار موردیه که قصد انجامش رو دارم.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

خوانساری
12-24-2012, 04:12 PM
یعنی با کلاس ماژول میشه شبیه به نمونه تصویری که ارسال کردم پس زمینه ایجاد کرد؟

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
متاسفانه نشد.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

شما بفرمایید که چه چیزی از قالب نیاز دارید تا همون رو بفرستم.

خوانساری
12-24-2012, 07:22 PM
دوستان خیلی ممنون از راهنماییتان

مشکلم حل شد.

sahama
12-24-2012, 07:32 PM
با سلام
بله می شه
خوشحالم که مشکل حل شد

دانشور شیمی
12-26-2012, 08:21 AM
دوست من
اگر قالب شما امیرکبیر است به این شیوه عمل کنید

ا سلام
برای تغییر رنگ بک گراند ، اگر در استایل قالب خود Metal را انتخاب کرده اید ، به ویرایش قالب رفته و روی فایل Metal.css کلیک کنید .در background:#010101 url(../images/Metal/background.jpg) no-repeat center top عکس و رنگ بک گراند شما وجود دارد که میتوانید تغییر دهید.

برای تغییر رنگ ماژول top به فایل Layout.css رفته و در Yjsg 1 رنگ Background را تغییر دهید .با این تغییر ماژول Top1 الی Top5 عوض می شود
برای تغییر رنگ ماژول AVEبه فایل Layout.css رفته و در Yjsg 2 رنگ Background را تغییر دهید .با این تغییر ماژول Adv1 الی Adv5 عوض می شود
برای تغییر رنگ ماژول User1 الی User 5 به فایل Layout.css رفته و در Yjsg 3 رنگ Background را تغییر دهید .با این تغییر ماژول ,User1 الی User5عوض می شود
برای تغییر رنگ ماژول User6 الی User 10 به فایل Layout.css رفته و در Yjsg 4 رنگ Background را تغییر دهید .با این تغییر ماژول ,User6 الی User10 عوض می شود
به این ترتیب Yjsg 5 , 6 , 7 را نیز تغییر دهید تا متوجه تغییرات شوید .
رنگ صفحه اصلی نیز در همین فایل به نام Main body layouts with side می باشد که با تغییر background آن ، رنگ آن نیز تغییر می کند
رنگ ماژولهای Right و Left نیز در این لایه میباشد که میتوانید تغییر دهید.

موفق باشید