ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طراحی سایت موسسه خیریه ** لطفا نظر بدید**

karimi54
12-23-2012, 08:44 AM
طراحی سایت موسسه خیریه ** لطفا نظر بدید**
سلام
من قصد دارم واسه موسسه خیریه سایتی را راه اندازی کنم
و اهدا کنم به موسسه
این موسسه در حال حاضر 280 مریض سرطانی داره که چندتاشون هم میشناسم و بدون منت و هزینه و ....... دارن کم میگیرن از این موسسه
چون پولی نداشتم که کمک کنم تصمیم گرفتم سایتی راه اندازی کنم و حداقل اخبارشون و تعدادی مریض هاشون که عمل میشن را در سایت بزارم شاید کسانی خواسته باشند کمک کنند یا کسانی احتیاج دارن کمک بشن

وردپرس خیلی خوب توی گوگل شناخته میشه و واسه آموزش و مطالبی که واسه جلوگیری از سرطان میخواهم بزارم مناسبه

ولی قالبی مناسب پیدا نکردم و تهیه کردن فرم عضویت خیرین یا پرداخت آنلاین و دریافت رسید به خیرین از طریق بانک یا سایت موسسه

جوملا فکر کنم بهتر باشه؟
ولی ماژول و قالبشو ندارم
کسانی که میتونند قالبی در اختیارم بزارن و یا راهنماییم کنند
نظر بدن
و کسانی که میخواهند حضوری تشریف بیارن موسسه و از نزدیک ببین خوشحال میشیم زیارتشون کنیم

mohammad2232
12-27-2012, 11:25 PM
طراحی سایت موسسه خیریه ** لطفا نظر بدید**

سلام
من قصد دارم واسه موسسه خیریه سایتی را راه اندازی کنم
و اهدا کنم به موسسه
این موسسه در حال حاضر 280 مریض سرطانی داره که چندتاشون هم میشناسم و بدون منت و هزینه و ....... دارن کم میگیرن از این موسسه
چون پولی نداشتم که کمک کنم تصمیم گرفتم سایتی راه اندازی کنم و حداقل اخبارشون و تعدادی مریض هاشون که عمل میشن را در سایت بزارم شاید کسانی خواسته باشند کمک کنند یا کسانی احتیاج دارن کمک بشن

وردپرس خیلی خوب توی گوگل شناخته میشه و واسه آموزش و مطالبی که واسه جلوگیری از سرطان میخواهم بزارم مناسبه

ولی قالبی مناسب پیدا نکردم و تهیه کردن فرم عضویت خیرین یا پرداخت آنلاین و دریافت رسید به خیرین از طریق بانک یا سایت موسسه

جوملا فکر کنم بهتر باشه؟
ولی ماژول و قالبشو ندارم
کسانی که میتونند قالبی در اختیارم بزارن و یا راهنماییم کنند
نظر بدن
و کسانی که میخواهند حضوری تشریف بیارن موسسه و از نزدیک ببین خوشحال میشیم زیارتشون کنیم

دوست عزیز من تا چند روز دیگه یکسری قالب توی سایتم منتشر میکنم که میتونید به عنوان دمو ببینید البته موضوشون ربطی نداره الآنم قالب سایته منو ببینید اگر مورد پسندتون هست میتونم با آرتیستر برایتون با استفاده از عکس های موسسه و... یک قالب درست کنم لطفا مشخصات موسسه هم بفرمایید (آدرس و ...) ممنونم