PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغيير جدا کننده مطالب (Seperator)

redvolcano
02-25-2007, 03:10 PM
تو قالب من، مطالب با يک خط از هم جدا مي‌شند. در واقع يک کلاس تعريف شده به نام article_seperator که توي اون يک خط نازک رو به عنوان background‌تعريف کردم به اين صورت:
background: url(../images/tech_page_divider_1.png) 50% 0 no-repeat;

حالا مي‌خوام اين Separator رو تغيير بدم و به جاش يک کد javascript بگذارم. کدي که يک بنر تبليغي رو load مي‌کنه. اين کد رو که مربوط به سوران هستش:
&lt;div&gt;&lt;script src=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> &gt;&lt;/script&gt;&lt;/div&gt;

در واقع مي‌خوام مطالبم به جداي جدا شدن با يک خط، با يک بنر تبليغي از هم جدا بشند. کجا رو بايد تغيير بدم و کد رو کجا بايد وارد کنم؟
index.php در templates رو دستکاري کردم اما نشد!
ممنون ميشم کمکم کنيد

radmehr
02-25-2007, 04:18 PM
شما باید در content خود مامبو دست ببرید که نیازمند بلد بودن PHP است.

javad583
02-25-2007, 10:16 PM
در مسير components/com_content فایل content.html.php را باز کنيد، پس از کد های فراخوانی و اجرای هر دونه content میتونید کد تبلیغتون رو قید کنید که نتیجه دلخواه شما رو براتون به ارمغان میاره. البته موردی که گفتم فقط روی نسخه 4.6.1 به بالا کاربرد داره چون نسخه 4.5.4 و پایین ترش Encode شده هستند.