PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیغام خطا در پایگاه داده

mohammad.disigner
12-24-2012, 08:42 AM
بعد از انجام تنظیمات پایگاه داده، زمانیکه گزینه بعدی را میزنم با چنین صفحه ای مواجه میشوم.
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 29 SQL=CREATE TABLE `jos_banner` ( `bid` int(11) NOT NULL auto_increment, `cid` int(11) NOT NULL default '0', `type` varchar(30) NOT NULL default 'banner', `name` varchar(255) NOT NULL default '', `alias` varchar(255) NOT NULL default '', `imptotal` int(11) NOT NULL default '0', `impmade` int(11) NOT NULL default '0', `clicks` int(11) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar(100) NOT NULL default '', `clickurl` varchar(200) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL, `showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar(50) default NULL, `custombannercode` text, `catid` INTEGER UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `description` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `sticky` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `ordering` INTEGER NOT NULL DEFAULT 0, `publish_up` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `publish_down` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `tags` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `params` TEXT NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (`bid`), KEY `viewbanner` (`showBanner`), INDEX `idx_banner_catid`(`catid`) ) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`

hamidy
12-24-2012, 11:32 AM
سلام

نسخه php و mysql*شما چیه ؟
جوملا رو کجا نصب می کنید؟

ضمن حفظ فایل اصلی دیتابیس چک کنی با تغییر

TYPE=MyISAM

به

ENGINE=MyISAM

مشکلتون حل میشه

موفق باشید

mohammad.disigner
12-24-2012, 02:11 PM
آقای حمیدی خیلی ممنونم بابت راهنماییتون، میخواستم بدونم کدارو کجا برم عوض کنم؟ درضمن به سوال دیگه ام داشتم، من هر نسخه ای رو نصب میکنم با هر قالبی. این صفحه باز میشه.<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

hamidy
12-24-2012, 02:35 PM
سلام

شما پاسخ سوالات رو ندادید ؟

آیا نصب اطلاعات نمونه رو انتخاب می کنید؟

موفق باشید

mohammad.disigner
12-24-2012, 03:28 PM
با تشکر، آقای حمیدی نگفتید چه طوری برم کدارو در قسمت sql تغییر بدم که دیگه ارور نده در قسمت تنظیمات پایگاه داده.
جالبه که بدونین، زمانیکه جوملا 1.5 نصب میکنم این ارورو میده ، جوملا 2.5 به راحتی نصب میشه.