ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با قالب امیرکبیر Yougrids

دانشور شیمی
12-24-2012, 12:02 PM
با سلام .
دوستان قالب جوملای من امیرکبیر است . در صفحه اصلی روی برخی از مطالبم از دکمه مطلب استفاده نموده و به آن صفحات لینک نمودم .وقتی روی آن کلیک میکنیم و به ان صفحه وارد میشویم در بالا گزینه مقاله ها نمایش داده میشود .آیا میدانید چطور میشود کلمه مقاله ها را تغییر داد ؟ از کدام فایل css یا html می توان این کار را کرد .هرچه گشتم پیدا نکردم .
آدرس سایتم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> میباشد و وقتی به این سایت وارد شوید و مثلا nدر محصولات طبقه بندی شده روی گزینه ( تجهیزات آزمایشگاهی و لوازم آزمایشگاهی مشترک در کلیه آزمایشگاهها (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)) کلیک میکنید و وارد پیج میشوید در بالا گزینه مقاله ها نمایش داده می شود.
لطفا کمکم کنید

hamidy
12-24-2012, 12:37 PM
سلام

تاپیک زیر را بررسی کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87

موفق باشید

دانشور شیمی
12-26-2012, 07:50 AM
سلام

تاپیک زیر را بررسی کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>مشکل-با-component-content?highlight=عنوان+مقاله

موفق باشید

ممنونم .رفتم به HTML/Component/Content/Article و عدد 1 را در show_page_heading به 0 تغییر دادم و مشکل برطرف شد .
دوست من بسیار ممنون از راهنماییتون .خیلی کمکم کرد

یه سوال دیگه دارم :
بک گراند قالبم که یه عکسه ، وقتی با موزیلا و اینترنت اکسپلورر نگاه میکنیم همه چیز درسته اما با گوگل کروم کمی به سمت چپ حرکت میکنه و همه چیز خراب میشه .
در فایل CSS مربوطه در جایی که عکس بگ گراند تعریف شده Center نیز وجود دارد اما در گوگل کروم به چپ متمایل میشه .
وقتی سایز قالبم رو در استایل از 1000 به 900 پیکسل تغییر میدم درست میشه . اما من به عرض 1000 پیکسل نیاز دارم .
لطفا راهنماییم کنید

hamidy
12-26-2012, 12:31 PM
سلام

در تاپیک جدید مطرح کنید لطفا

موفق باشید