PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشاور املاک

صابرزمانی
12-25-2012, 10:32 PM
ممنون میشم کمکم کنید
این سایت از چه افزونه ای استفاده کرده برای ایجاد چنین صفحه ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
من میخوام یک چنین سایتی برای معرفی مشاغل املاک راه اندازی کنم علاوه بر جوملا چی باید نصب کنم؟؟؟

پاینده باشید و سر افراز

mersad
12-26-2012, 12:27 AM
دروود

به انجمن جوملا فارسی خوش امدید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در پناه ایزد

صابرزمانی
12-26-2012, 09:27 AM
مرسی
ولی من منظورم کامپوننت مشار املاک نبود
من کارهای مربوط به جستجو و.. را انجام دادم
فقط در این سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> به صورت دسته بنده شده لیست مشاور املاک رو در پایین نشون داده و برای وارد شده به آن و ارسال ایمیل به راحتی روش کلیکمی کنی و توضیحات رو در مورد مشاور املاک میبینی
در واقع هدف این سایت کار املاک نیست بلکه معرفی مشاور املاک هستش
حالا من چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ککممممممممممممممک

elyastel
12-26-2012, 10:03 AM
سلام دوست عزيز

با كسب اجازه از استاد عزيزم mersad

در ادامه:
فكر ميكنم با افزونه اي مثل فوكا گالري (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) بتونيد چنين چيزي رو طراح ريزي بفرمائيد و لينك تصاوير رو ، شرحي در مورد مثلا" فلان املاك قرار بديد.

موفق باشيد

صابرزمانی
12-26-2012, 11:22 AM
آیا این امکان را خواهد داشت که به سایت املاک مورد نظر هم لینک بدهم؟؟؟

hamidy
12-26-2012, 11:34 AM
سلام

این افزونه رو تست کردید؟

موفق باشید

صابرزمانی
12-26-2012, 12:08 PM
من جوملا 2.5 کار میکنم این افزونه برای جوملا 1.5 هستش. روش دیگه ای را پیشنهاد میکنید لطفا

صابرزمانی
12-26-2012, 12:09 PM
این همونیه که من میخوام فقط برای جوملا2.5 باشه لطفا

hamidy
12-26-2012, 12:12 PM
سلام

لینک زیر رو بررسی کنید.

موفق باشید