ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرورمجازی(نصب آسان مامبو ، جملا، میترا و تمام سی ام اس

perman
02-26-2007, 07:35 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سلام دوستان :
پارس سرور اولین سرور مجازی ایرانی است. که علاوه بر سازگاری ، کم باگ ترین سرور مجازی با امکاناتی عالی برای مامبو ،جملا،میترا، ورد پرس و سایر نرم افزارهای مشابه است!
این سرور بدون تغییر در هیچ یک از فایلهای سیستم راه اندازی شده و به راحتی فعال و غیر فعال میگردد.
تکنولوژی بکار رفته در این سرور به گونه ایست که کمترین استفاده از امکانات سخت افزاری از قبیل و CPU و RAM را، به سیستم تحمیل کند.
این سرور یک درایو مجازی تحت نامW ایجاد و فایلهای راه انداز و فایلهای اجرایی و همچنین کل برنامه تحت تست مثل مامبو را بطور مجازی در این درایو ایجاد می کند.
این سرور دارای کنترل پنل بوده و به راحتی امکانات آن از طریق tryicon برنامه قابل دسترسی است.
این سرور با تمام مرورگرهای اینترنتی و اینترانتی سازگار بوده و با آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> قابل دسترسی است.
این سرور با سایر سرورهای مجازی مثل wamp و xamp سازگار بوده و هیچ اشکالی در فعالیت آنها ایجاد نمیکند. و براحتی قابلیت خاموش و روشن شدن را دارد.
این سرور با php سازگاری کامل دارد. از پایگاه داده ای php my admin استفاده میکند.
کاربری این سرور بسیار ساده و با اینترفیس کاملا کاربری طراحی شده است
این سرور به دو زبان فارسی و انگلیسی قابل سویچ کردن بصورت آنلاین است.
این سرور مجهز به دیباگر خودکار جهت استفاده از کاربران حرفه ایست و تمام تغییرات را دریک فایل txt ذخیره می کند.

قطعا استفاده از یک سرور کم دردسر و بی باگ به امتحانش می ارزه!

توجه داشته باشید که در صورت نصب سایر سرورهای مجازی مثلxampباید آنها را غیر فعال نمایید.(خاموش نمایید.)

لینک دانلود این سرور پر امکانات:

حجم فایل: 17.4mb]

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

radman
02-26-2007, 10:08 AM
سلام
من دارم دانلود میکنم. خیلی ممنون از معرفی این سرور .
راستی این سایت دژپاد در مورد چی هست.من که دقیق نفهمیدم چکار میکنند ؟؟؟

یا حق

perman
02-26-2007, 10:56 AM
دوستان عزیز!
سایت (DOZHPAD.COM) دژپاد مربوط به یک شرکت تولیدی قفسه های انبار داری تحت همین عنوان است !
و ربطی به پارس سرور ندا رد.
بعلت خرابی هاست اصلی پارس سرور یعنی Parssaz.com موقتا روی هاست این شرکت آپلود گردیده است!
و در اولین فرصت با درست شدن مشکلات هاستِ پارس ساز ، مجددا روی همین هاست آپلود می گردد.

با پوزش !

perman
03-06-2007, 07:11 AM
دوستان !
خواهشمند است نظرات خود را در باره این سرور بصورت پاسخ بیان نمایید
همچنین معایب این سرور را بگویید.
ما قصد داریم تا این سرور را توسعه داده و کاملتر نماییم.
با تشکر تیم پارس سرور

radman
03-07-2007, 09:06 AM
سلام

1- بهتره که یه setup خوب برای نصب برنامه بسازید از این setup هایی که اکثر برنامه های معروف دارند.

2- وقتی روی آیکون پارس سرور در پایین کلیک میکنیم و گزینه DataBase Seting رو میزنیم یه صفحه میاد که میگه باید دکمه اجرا رو بزنیم تا phpMayAdmin اجرا بشه .که از نظر من بهتره که این کادر رو حذف کنیم تا مستقیما وارد مدیریت دیتابیس بشه ،دلیلی نداره که یک کادر اجرای جداگانه دیگه هم بیاد.

2- من تو سرور شما یه چیزی دیدم که منو آزار میده.
هر وقت که روی لینکی در مدیریت محتوا کلیک میکنم یه صفحه cmd به صورت لحظه ای باز میشه و دوباره بسته میشه.آخرشم نفهمیدم از چیه که اینجوری میشه.

یا حق

hossein.shokrzadeh
03-07-2007, 09:10 AM
سلام

شما اگه برنامه رو ببندید(که خودش میره تو SYSTRAY) این مورد 2 حل میشه احتمالا، چون من این مشکل رو باهاش نداشتم قبلا
ولی جدا سرور عالی ای هست، کار باهاش خیلی راحت تر از بقیه سرور هاست :)
یا علی

radman
03-07-2007, 09:19 AM
سلام
من که نگفتم بده .خیلی هم خو بـــــــــه...
خوب اینا نظر من بودند و از دید من بهتره که یه کاری براشون بکنند.

یا حق

perman
03-07-2007, 10:05 AM
دوست عزیز :
یرای نصب سرور آپاچی نیاز است با استفاده از cmd برای system پورت تعریف شود که این پورت برای پارس سرور بطور دیفالت 80 می باشد.
لذا برای نصب این سرور و امکانات mysql با استفاده از یک بچ فایل به cmd فرمان نصب داده می شود .
اما این پدیده فقط در شروع کار سرور اتفاق می افتد.
حال اگر بروی سیستم شما یک سرور دیگر مثل xamp نصب باشد که بطور تصادفی پورت 80 را اشغال کرده باشد آنگاه سرور پارس این پورت را بررسی و و هربار که به سورو کاماند(فرمان) داده شود این پرت را باز سازی می کند تا اشکالی در کار آن بوجود نیاید . امکانی که سای ر سرورهای مشابه از آن بی بهر ه اند.
اماحالت دیگر وقتی بوجود می اید که شما بروی سیستمتان یک آنتی ویروس قوی مثل zone alarm یا kasper داشته باشید. این آنتی ویروس ها پورتهای ارتباطی بین سرور و سامانه دیتا بیس را محدود نموده در نتیجه سرور مجبور به باز سازی این پورتها می گردد.
لازم بذکر است که این حالت عیب نرم افزار نیست بلکه از قابلیت تطبیق آن نشعت می گیرد.
با تشکر تیم پشتیبانی پارس سرور

perman
03-07-2007, 10:11 AM
بزودی نسخه جدید پارس سرور با امکانات بی نظیر و راه انداز شبکه جهت اینترانت و همچنین ساپورت کامل از تمام نرم افزارهای برنامه نویسی و کنترل پنل شبیه ساز هاست و دریافت آپی جهت دیتا سنتر منشر می شود!
منتظر ورژن 3 این سرور باشد.

perman
04-14-2007, 11:29 AM
پارس سرور با امکانات جدید در حال باز نویسی است لطفا در صورت دیدن هر ایرادی در این سرور در همین تاپیک گزار ش نمایید تا در ورژن جدید بر طرف شود!

hossein.shokrzadeh
04-14-2007, 11:43 PM
من كه ايرادي نديدم احسان جان

balal
04-14-2007, 11:50 PM
جالبه
امکانات خوبی داره

موفق باشید

hossein.shokrzadeh
04-14-2007, 11:59 PM
آره انصافا عاليه
من باهاش مشكل نداشتم تا اونجا كه يادمه ;)