توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حرکت کردن بک گراند به سمت چپ در قالب امیرکبیر
دانشور شیمی
12-26-2012, 08:25 AM
در قالب امیرکبیر ، بک گراند قالبم که یه عکسه ، وقتی با موزیلا و اینترنت اکسپلورر نگاه میکنیم همه چیز درسته اما با گوگل کروم کمی به سمت چپ حرکت میکنه و همه چیز خراب میشه .
در فایل CSS مربوطه در جایی که عکس بگ گراند تعریف شده Center نیز وجود دارد اما در گوگل کروم به چپ متمایل میشه .
وقتی سایز قالبم رو در استایل از 1000 به 900 پیکسل تغییر میدم درست میشه . اما من به عرض 1000 پیکسل نیاز دارم .
لطفا راهنماییم کنید
hamidy
12-26-2012, 12:25 PM
سلام
لطفا آدرس سایت یا اسکرین شات قرار دهید.
موفق باشید
دانشور شیمی
12-26-2012, 03:06 PM
دوست من
من سایتم را در لوکال دارم طراحی میکنم .متاسفانه نمیدونم چرا نمیتونم اسکرین شات در اینجا بزارم . هی پیغام میده :
The text that you have entered is too long (50175 characters). Please shorten it to 10000 characters long.
عکس اسکرین شاتم رو هم از طریق Insert Image نمیتونم بزارم . چطور باید اینکار رو بکنم ؟
shmata
12-26-2012, 08:19 PM
در قالب امیرکبیر ، بک گراند قالبم که یه عکسه ، وقتی با موزیلا و اینترنت اکسپلورر نگاه میکنیم همه چیز درسته اما با گوگل کروم کمی به سمت چپ حرکت میکنه و همه چیز خراب میشه .
در فایل CSS مربوطه در جایی که عکس بگ گراند تعریف شده Center نیز وجود دارد اما در گوگل کروم به چپ متمایل میشه .
وقتی سایز قالبم رو در استایل از 1000 به 900 پیکسل تغییر میدم درست میشه . اما من به عرض 1000 پیکسل نیاز دارم .
لطفا راهنماییم کنید
در یک مونیتور که رزولیشن آن بیشتر از مونیتور خودتونه سایت تونو چک کنید احتمالا درست مشاهده میکنیدش .
اگر بازهم مشکل داشت در یک هاست آپلود کنید و آدرس شو در همین تاپیک قرار بدید تا براتون درستش کنیم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.