ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل در ادرس های سایت

behzad_vb.net
12-27-2012, 07:37 AM
سلام به همه دوستان عزیز من داخل قسمت وب مستر تولزم که میرم متاسفانه کلی ارور داره و بیشتر انها هم اینطوری

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

و ....

حالا مشکل اینجاست که اولا اصلا همچین پوشه های روی هاست نیست پوشه کامپوننت وجود دارد ولی پوشه کامپوننت نامش
components
نه
component
حالا من میخوام این ادرس های که مثل پوشه میمانند را ریدایرکت کنم روی ادرس دیگه چطور باید این کارو بکنم هر کدی در اچ تی تی اکسس استفاده کردم بی فایده بود و نتونست کمکم کنه لطفا منو راهنمایی کنید

hamidy
12-27-2012, 11:21 AM
سلام

مجموعه ها و نام مستعار منوها رو بررسی کنید.

لینک زیر را چک کنید.

موفق باشید

behzad_vb.net
12-31-2012, 06:09 PM
طرز کارشون چطوری؟؟؟؟؟؟

مهدی.
01-01-2013, 03:00 AM
سلام

این آدرسها را به صفحه اصلیتون ریدایرکت کنید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

behzad_vb.net
01-02-2013, 05:12 PM
سلام

این آدرسها را به صفحه اصلیتون ریدایرکت کنید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

کدوم ادرسها رو منظورتونه

مهدی.
01-02-2013, 09:01 PM
در جواب ارسال قبلیتون ارسال کردم دوست عزیز :

طرز کارشون چطوری؟؟؟؟؟؟

رو که میفرمایید!

به صفحه اصلیتون ارجاع بدید و خلاص :) البته بعدش هم از فهرست اخطار حذفش کنید ! :)

هیچکس تنهاتر از خدا نیست