ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمايش صفحه اول سايت

jalal95
02-26-2007, 09:39 AM
من روي هاستم يك پوشه بنام mamboدرست كردم و فايلها وپوشه هاي مامبو را داخل آن ريخته ونصب كردم ولي براي مشاهده صفحه اول بايد با آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>وارد بشم براي اينكه با آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>صفحه اول راببينم چيكار كنم در ضمن من فايلها وپوشه ها را در داخل فولدر publec-htmlريختم ولي نصب نشد :-\ هاستم drictadminاست

abtin
02-26-2007, 10:10 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

;) سرچ هم خوب چیزیه ها

highhopes
02-26-2007, 10:16 AM
با سلام دوست عزیز
شما باید به کنترل پانل هاست خود رفته سپس بر روی گزینه redirects کلیک کنید
در انجا دو فیلد موازی دیده میشود در فیلد اولی از سمت چپ نام دامین خود yourdomain.com ودر فیلد دوم نام <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> را وارد نماید سپس ok نمایید در این حالت پس از ورود به yourdomain.com به آدرس دوم فروارد می شوید.

radman
02-26-2007, 10:20 AM
سلام
یه راه دیگه هم هست
اگه میخواهید با زدن آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> به آدرس مامبو بره باید یه صفحه html درست کنی و برای ایندکس بزاری که وقتی آدرس سایتت رو میزنند بعد از چند ثانیه به آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> منتقل کنه.
میتونی از از کد زیر برای ایندکس استفاده کنی :
--------------

&lt;html&gt;&lt;head&gt;
&lt;meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> content=&quot;en-us&quot;&gt;
&lt;META <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> CONTENT=&quot;0; URL=<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
&lt;/head&gt;&lt;body&gt;
&lt;p&gt;One moment please...&lt;/p&gt;

یا حق

rkalantari
05-01-2010, 05:19 AM
سلام . کنترل پنل سایت من redirects نداره چی کار کنم

mersad
05-01-2010, 05:39 AM
سلام
اگر كاري كه اقاي مهدي زاده گفتن رو انجام بدين نيازي به redirects نيست

شاد و سلامت در پناه ايزد