PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ذخیره سازی مطلب

m.lover
12-28-2012, 01:48 PM
دوستان من وقتی میخوام یه مطلب رو ذخیره کنم پس از یه مدت چند دقیقه ای به یه صفحه هدایت میشم که این ارور توش نوشته
Internal Server ErrorThe server encountered an internal error ormisconfiguration and was unable to completeyour request.Please contact the server administrator to inform of the time the error occurredand of anything you might have done that may havecaused the error.
More information about this error may be availablein the server error log.
Web Server at ..........

و مطلبم ذخیره نمیشه میشه بگید مشکل چیه؟

محمد محسنی
12-28-2012, 02:39 PM
دوست عزیز سلام

این مشکل را مدیر هاست در میان بگذارید.

یا حق.

m.lover
01-05-2013, 02:04 PM
دوستان من با مدیریت هاست هم تماس گرفتم میگه مشکل از هاست نیست
ببینید وقتی ذخیره میزنم بعضی از مطالب با وجود اینکه به صفحه ارور 500 میره ذخیره میشه
ولی شاید از 20 تا یک بار این اتفاق بیفته
قبلا اینجوری نمیشد یک دفعه اینجوری شده
من نه ارتقاعی دادم و نه چیزی پاک کردن
خواهشا کمک کنید خیل درگیر این موضوعم

mehdininja
01-05-2013, 02:59 PM
سلام

شما فایل configuration.php باز بینی کنید . یا فایل configuration.php رو حذف کن و از بکاپی که قبلا (هفته ها پیش ) گرفته اید فایل configuration.php رو استخراج کن و یه بار آپلود کن ببین مشکل بر طرف خواهد شد .
در ضمن Please contact the server administrator

با احترام

m.lover
01-05-2013, 03:40 PM
دوستان الان اومدم جوملا رو ارتقا بدم دیدم این ارور هم میده این چی هست؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mehdininja
01-05-2013, 04:52 PM
درود !

دوست گرامی برای رفع مشکل به phpmyadmin رفته و جدول session رو انتخاب کرده و بعد این جدول رو repair کن .

با احترام