PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال قالب jcomment

arashmmm1414
12-28-2012, 06:18 PM
سلام من از JComments 2.3.0.2 برای جوملا 1.5 استفاده می کنم
کلمه اضافه کردن دیدگاه جدید در صفحه اصلی نمایش داده می خوام مثلا عین این سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ابتدا مطلب خوانده بشه و سپس قسمت نظرات ظاهر شه ...
برای اینکار باید چی کار کرد ؟ ممنون میشم ...

سایت من هم اینه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mersad
12-30-2012, 10:51 AM
دروود

میتونید از jcomment استفاده کنید
ضمن اینکه شما برای مطالب خودتون اگر ادامه مطلب قرار بدید مجبور به خواندن کل مطلب خواهد بود

در پناه ایزد

arashmmm1414
12-30-2012, 02:39 PM
دروود

میتونید از jcomment استفاده کنید
ضمن اینکه شما برای مطالب خودتون اگر ادامه مطلب قرار بدید مجبور به خواندن کل مطلب خواهد بود

در پناه ایزد

سلام البته فکر کنم منظور من رو متوجه نشدید
من هم اکنون از Jcomment استفاده می کنم ، ادامه مطلب هم دارم باسه مطالبم
اما چه ادامه مطلب داشته باشم و چه نداشته باشم ، گزینه اضافه کردن نظر در صفحه اصلی نشون داده میشه ،، اگر این سایت رو نگاه کنید منظورم رو متوجه می شید :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

من می خوام که مثل این سایت بشه :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

با تشکر

mehdininja
12-30-2012, 02:59 PM
درود

در مدیریت پلاگین ها به پلاگین Jcomment رفته و تنظیمات دلخواه را انجام بده . و ذخیره کن

arashmmm1414
12-30-2012, 03:23 PM
درود

در مدیریت پلاگین ها به پلاگین Jcomment رفته و تنظیمات دلخواه را انجام بده . و ذخیره کن

سلام دوست عزیز
ممنون تقریبا چیزی که می خواستم شد ...
موفق باشید