توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتخاب نام مستعار برای یک لینک در مطلب
خوانساری
12-28-2012, 07:58 PM
با سلام خدمت دوستان گرانقدر
به چه روشی می توان برای یک لینک که در داخل مطلب ایجاد شده، یک نام مستعار درنظر گرفت؟
mehdininja
12-28-2012, 08:28 PM
درود
دوست گرامی عنوان انگلیسی همان نام مستعار و همان لینک میباشد . اگر سئو رو فعال کرده باشید . اگر منظوتون غیر از این بود بگید .
12-29-2012, 09:11 AM
دوست عزیز منظور من انتخاب یک نام مستعار برای یک لینک در داخل مطلب بود، نه خود مطلب.
واضح تر: من یک تصویر را در داخل یک مطلب گذاشتم و یک لینک را هم به این عکس اختصاص دادم. حالا مشکل اینجاست زمانی که بر روی این تصویر کلیک می کنم در بخش آدرس بار چون نام مستعاری برای این لینک درنظر گرفته نشده، لینک را بدون مرتب سازی نشان می دهد.
sahama
12-29-2012, 10:08 AM
با سلام
لینکی که الان این عکس دارد رو بفرمایید و همچنین بفرمایید قصد دارد به چه شکل باشد
خوانساری
12-29-2012, 10:19 AM
خیلی ممنو از جوابتون.
الآن لینک بصورت زیر است:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
درحالی که من می خواهم به جای عبارتهای انگلیسی آخر آدرس، هرچیزی را که دوست داشتم اضافه کنم. اگر هم بشود این عبارت ها را پاک کرد خیلی بهتره.
ببخشید به غیر از مورد بالا، اگر بشود نام index.php را هم بردارم خیلی عالی میشه، البته من از بخش تنظیمات کلی و قسمت seo، استفاده از mod_rewrite را بر روی «بلی» قرار دادم و فایل htaccess.txt را تغییر دادم اما ارور میده.
باتشکر فراوان
محمد محسنی
12-29-2012, 12:02 PM
دوست عزیز سلام
برای این منظور برای لینک های مربوطه آیتم منو بسازید
در ضمن این آیتم های منو را به یک منو که انتشار ندارد اختصاص دهید.
یا حق.
خوانساری
12-29-2012, 03:11 PM
با جوابتون خیلی لطف کردید
اما من آیتم منو اختصاص دادم و همانطور که در تصویر می بینید قبل از عبارت های انگلیسی، منوهای اختصاص داده شده موجود است.
راهی برای حل این مشکل وجود ندارد؟
mehdininja
12-29-2012, 03:31 PM
خیلی ممنو از جوابتون.
الآن لینک بصورت زیر است:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
درحالی که من می خواهم به جای عبارتهای انگلیسی آخر آدرس، هرچیزی را که دوست داشتم اضافه کنم. اگر هم بشود این عبارت ها را پاک کرد خیلی بهتره.
ببخشید به غیر از مورد بالا، اگر بشود نام index.php را هم بردارم خیلی عالی میشه، البته من از بخش تنظیمات کلی و قسمت seo، استفاده از mod_rewrite را بر روی «بلی» قرار دادم و فایل htaccess.txt را تغییر دادم اما ارور میده.
باتشکر فراوان
از لینک تون معلومه که موارد سئو رو رعایت نکردید . لینک sef
به هاست برید و فایل htaccess.txt رو به htaccess. تغییر نام بده ( نقطقه در ابتدای اسم htaccess می باشد )
بعد از قسمت پیکربندی کلی => از تب وب سایت => تنظیمات سئو => چهار تا گزینه هست هر چهار تاش باید روی بلی قرار بدی و ذخیره کن
خوب حالا لینک شما کوتاه می شود .
12-31-2012, 10:41 AM
سلام
دوست عزیز، من عرض کرده بودم که فایل htaccess.txt را تغییر دادم و تنظیمات seo را انجام دادم اما بعد از تغییر mod_rewrite و انتخاب گزینه «بلی» برای این بخش، بعد از ورود به سایت و انتخاب یک منو، ارور می ده.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.