PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ویرایش قالب های جوملا

lore irani
12-28-2012, 10:16 PM
لام من این تاپیک رو جدید نمیدونم اما در انجمن خیلی مطالعه کردم بازم مشکلم رفع نشد
ببینید من میخوام عکس پس زمینه ی سایتمو عوض کنم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اما من از پایه باید برام توضییح بدید زیاد چیزی بلد نیستم
چیز دیگه ای هم هست من قالبمو نصب کردم اما منوهای بالایی که در دمو بوده بعد از نصب نیستشون چجور باید ایجادشون کنم؟
بعدشم اگه بخوام قسمتهایی به قالبم اضافه کنم مثل منوی جدیدی منوی آبشاری و.. این چطور امکان پذیره
منابع به درد بخور رو هم بهم معرفی کنید که مطالعه کنم :coool:
حالا عزیزان منتظر پاسخ های کامل شما هستم حتی شما دوست عزیز:g:

mersad
12-28-2012, 10:23 PM
دروود

موارد زیادی باید در این قالب اصلاح بشه

ابتدا باید راست چین و بومی سازی کنید
سپس باید از کد های اصلی css قالبوتون تغییر رنگ بدید تا پس زمینه سایتتون تغییر کنه !

ماژول منو اصلی سایت رو در موقعیت user3 قرار بدید نمایش داده میشه

در پناه ایزد

lore irani
12-28-2012, 10:46 PM
مرسی ولی همونطور که گفتم باید از حساب دودوتا 4 تا توضییح بدید یا لینکی معرفی کنید مطالعه کنم :) راست چین یعنی چی؟:cool:

mohammad2232
12-28-2012, 11:17 PM
دوست عزیز خوب چه کاریه این که قالب خاصی نیست یک قالب ساده است یک سرچ کنید میتونید مطابق میلتون بدون نیاز به دردسر کشیدن قالب مورد نظرتون رو پیدا کنید موفق باشید

lore irani
12-29-2012, 11:10 PM
سلام حالا قالب مورد نظرمو گذاشتم فقط یه چیز گوچولو میخوام کادر داخلیش بزرگتر بشه این آدرسشه نیگا کنید بی زحمت بگید چه تغییری توی کدها بدم؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

shmata
12-30-2012, 07:22 AM
اگر از تنظیمات قالب قادر به انجام این کار نبودید به آدرس

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
بروید و در خط 22 مقدار width

wrapper960.

را افزایش دهید.

lore irani
12-30-2012, 01:46 PM
انجام دادم تاثیری نداره روش :/ :tired:

lore irani
12-30-2012, 01:52 PM
یه سوال دیگه هم دارم چرا انمجمنم قالبش این شکل لود میشه من میخوام کاملا از قالب اصلی سایت جدا شه در تنظیمات هم گزینه قاطی با قالب جوملا رو خیر کردم اما بازم این شکله؟ <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

lore irani
12-30-2012, 01:58 PM
پس بزار کلی سوالاتمو بزارم میخوام اون تکت اکسیژن و نوشته زیرشم بردارم همچنین کادر داخلی رو بزرگ کنم و همچنین قالب انجمنمو مثل انمجن خودتون مستقل کنم نمیدونم میدونید چجوری منظورمه یعنی توی قال سایتم محدود نشه به علاوه اینکه میخوام اون منوی بالایی که نوشته خانه و... رو از سمت راست بیفته که این قالب اتفاقا راست چین شده ام هست اما نمیدونم چرا منوی اصلیش از اونوره :tired::o

lore irani
12-30-2012, 03:10 PM
قالب امیر کبیرو گذاشتم حالا همه اون چیزایی رو که گفتم میخوام رو اینم انجام بدم برداشتم هدر و ... :cool:

lore irani
01-02-2013, 10:33 PM
:bc: لطفا به امور منم رسیدگی کنید :) :rose:

mohammad2232
01-02-2013, 11:10 PM
أوست عزیز پیشنهاد میکنم اول یه سرچ کنید قالب مورد نظرتون که به کارتون بیاد رو پیدا کنید بعد ذره ذره به حالتی که میخواین درش بیارن اما فکر میکنم با یک سرچ ساده قالبی که مد نظرتون هست رو بدون اینکه بخواین تغییری بدین پیدا کنید کلی قالب فارسی و انگلیسی رایگان وجود داره !! موفق باشید

lore irani
01-02-2013, 11:19 PM
سلام ولی الان من خوب درستش کردم فقط روی سایز عکسام توی اسلاید شو مشکل دارم و قالب انجمنم که میخوام کادر داخلیش بزرگتر شه :/:idk: