PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست اموزش نوشتن لایسنس

deragonpc
12-30-2012, 10:34 AM
م میشه یکی یاد بده چیجوری لایسنس بنویسیم

mersad
12-30-2012, 11:03 AM
دروود

لایسنس چی ؟ برای چه کاری ؟
بیشتر توضیح بدید !

در پناه ایزد

deragonpc
12-30-2012, 03:54 PM
سلام دوسی نوشتن لایسنس برای سایت ها و قالب ها افزونه ها و ماژول ها
مثلا یه کامپوننت می نویسم می خوام هر 1 سال یک بار طرف یه پولی پرداخت کنه و یه کد لایسنس بگیره و بزاره توی سایت تا کامپوننت از کار نیفته و اگر محلت لایسنس تموم شد کامپوننت از کار بیفته با php خودم یه چیزایی نوشتم اما یکی از دوستان گفت با php نباید بنویسی کلا میشه یه کمک اساسی بدید.

mehdininja
12-30-2012, 07:03 PM
سلام ، اینکه شما میگید لاینسس بنویسم و بفروشم باید کدهاشو برسی کنی و برخی موارد دیگه تا از محدودیت خارج کنی عزیز فکر نکن آموزشی در کار باشه

deragonpc
01-04-2013, 11:23 AM
عزیز نمی خوام چیزی رو از لایسنس خارج کنم می خوام برای قالب هایی که طراحی می کنم لایسنس بنویسم تا محدودیت داشته باشه

محمد محسنی
01-05-2013, 08:15 AM
دوست عزیز سلام

من که تا کنون این کار را انجام نداده ام ولی فکر کنم لینک های زیر برای شما مفید باشد.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا حق.