توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست فایل ini زبان
Alirezanet
12-30-2012, 11:47 AM
سلام
من دنبال چند فایل زبان برای کامپوننت هام میگشتم گفتم شاید کسی داشته باشه یا لینک منبعی برای دانلود بتونه معرفی کنه .
1- فایل زبان joomshopping (انگلیسی - پرتغالی یا برزیلی )
2-فایل زبان RsTicketPro ( انگلیسی - پرتغالی یا برزیلی )
کسی اگه از کامپوننت ها زبون دیگه ای غیر فارسی داشت یا منبعی برای دانلود داشت لطفا کمک کنه .
ممنون
mohammad2232
12-30-2012, 01:18 PM
سلام
من دنبال چند فایل زبان برای کامپوننت هام میگشتم گفتم شاید کسی داشته باشه یا لینک منبعی برای دانلود بتونه معرفی کنه .
1- فایل زبان joomshopping (انگلیسی - پرتغالی یا برزیلی )
2-فایل زبان RsTicketPro ( انگلیسی - پرتغالی یا برزیلی )
کسی اگه از کامپوننت ها زبون دیگه ای غیر فارسی داشت یا منبعی برای دانلود داشت لطفا کمک کنه .
ممنون
سلام دوست عزیز با کمی جسنجوی ساده میتونستید به راحتی پیدا کنید این هر 3 زبان برای جومشاپینگ هست
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید
hamidy
12-30-2012, 01:47 PM
سلام
برای rsticket هم توضیحاتی سایت سازنده داده.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید
Alirezanet
12-30-2012, 02:47 PM
ممنون از همکاریتون
ولی این لینک هارو دیده بودم .
لینک مربوط به joomshopping مشکل سایر زبونهارو حل کرده و فقط مشکل خود زبون انگلیسی هستش که فایل زبان انگلیسی چونکه زبان اصلی کامپوننت انگلیسی است برای دانلود گذاشته نشده .
اگه انگلیسیشو کسی داره بزاره ممنون میشم .
و در مورد Rsticket هم باید بگم که توی سایتش همه چیز میشه پیدا کرد به غیر از لینک دانلود فایل زبان ! فکر میکنم بعد از خرید لینکهارو در اختیار عموم قرار میده به همین دلیل نمیتونم دانلود کنم .
Alirezanet
12-31-2012, 03:03 AM
دوستان joomshopping رو پیدا کردم . کسی rsticket رو نداره؟(زبان)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.