PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول عدم نمایش صفحه ورود به مدیریت جوملا

afshin1368
12-30-2012, 02:59 PM
سلام
من جندتا سایت جوملایی دیدم که وقتی آدرس مدیریت اونارو میزنی (mydomain/administrator)صفحه خود جوملا بالا نمیاد و در عوض یه کادر برای ورود نام کاربری و رمز میاد خواستم بدونم این جور ماژولی رو کجا دانلود کنم؟
مرسی

mehdininja
12-30-2012, 07:01 PM
دورد

متوجه منظورتون نشدم ! خوب این ذاتن اینجوری yousite.com/administrator باید نام و رمز بدی تا اجازه ورود بده

mersad
12-31-2012, 01:36 AM
دروود

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

از این افزونه میتونید استفاده کنید

در پناه ایزد

afshin1368
01-01-2013, 08:00 AM
سلام این ماژول رو رو لوکال تست کردم کلا سایتم بالا نیومد !!!!!!!
به غیر از این ماژول آیا ماژول دیگه ای هست ؟
ممنون از راهنماییتون

hamidy
01-01-2013, 08:22 AM
سلام
من جندتا سایت جوملایی دیدم که وقتی آدرس مدیریت اونارو میزنی (mydomain/administrator)صفحه خود جوملا بالا نمیاد و در عوض یه کادر برای ورود نام کاربری و رمز میاد خواستم بدونم این جور ماژولی رو کجا دانلود کنم؟
مرسی

سلام

همانطور که در پست دوم گفتند برای ورود به بخش مدیریت باید با نام کاربری و رمز عبور وارد شوید

دقیقا چه چیزی مد نظرتونه ؟

موفق باشید

afshin1368
01-01-2013, 09:39 AM
سلام منظورم اینه که صفحه مدیریت جوملا باز نشه. خلاصه بگم هر کسی نفهمه که سایتم رو با جوملا طراحی کردم

mehdininja
01-01-2013, 12:24 PM
شما یکی از این پلاگین ها رو نصب کن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) . بعد برو داخل پلاگین که نصب کردید و در تنظیماتش مسیر رو بنویس . مثلا : admi80 که به این صورت باید برای ورود بنویسی yoursite.com/?admin80
اون علامت سوال رو باید بنویسی .

هر کاری بکنی به راحتی می شه فهمید سایتت با جوملا طراحی شده .