PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر قالب کامپوننت های جوملا

ellmiraa
12-31-2012, 02:30 PM
سلام به همه
من به تازگی کار با جوملا رو شروع کردم و خیلی ازش سر در نمیارم.
واسه وب*سایتم از قالب yougrids استفاده کردم و نمی*دونم که این قالب رو چه جوری به کامپوننت هام از قبیل com_users (که خودش صفحه*ی registration , reset و remind رو شامل میشه) اعمال کنم.
در ضمن واسه تالار گفتگو هم از کیوننا استفاده کردم و باز نمی*دونم چه جوری قالب yougrids رو بهش اعمال کنم.

اگه راهی واسه*ی اعمال این قالب به این صفحه*ها نیست، لطفا کمک کنین تا عبارت*های اندازه فونت
بزرگتر (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>).از نو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>).کوچکتر (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) و اون لوگو که روش نوشته open source و فوتر که توش نوشته شده راه اندازی شده توسط Joomla!® (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو حذف کنم.

یه سوال دیگه هم داشتم و اون افقی کردن ماژول ورود به سایت هست. در این مورد خیلی تو اینترنت گشتم، اما چیزی دستگیرم نشد، همه گفتن باید فایل defaul.php رو ادیت کرد، اما نگفتن کدوم قسمت کد رو.

ممنون میشم هر چی سریع*تر جواب بدین و کمکم کنین.

mersad
12-31-2012, 03:36 PM
دروود

به انجمن جوملا فارسی خوش امدید

پیشنهاد میکنم کتاب جوملا فارسی رو ابتدا مطالعه کنید ( در امضا لینکش هست )
توضیح این موارد که اشاره کردید به شرح و دلیل در کتاب موجود هست

برای افقی کردن ماژول ورود به سایت باید از افزونه ها استفاده کنید

ادرس سایت رو قرار بدید بهتر میشه راهنمایی کرد

در پناه ایزد

ellmiraa
12-31-2012, 04:06 PM
سلام
اول بابت پاسخ* هاتون تشکر می* کنم، اما مثل اینکه نتونستم منظورم رو خوب انتقال بدم.
من هر کاری کردم نتونستم قالب رو به این صفحه: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و صفحات مشابه اون اعمال کنم.
لینک سایت هم اینه: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یک جا خوندم که واسه افقی کردن ماژول ثبت نام باید در فایل default.php تگ های <p></P> رو با <span> </span> جابه جا کرد، اما نتیجه*ای نگرفتم.

mersad
12-31-2012, 04:38 PM
در مدیریت قالب ها چک کنید
ببینید در قالب مورد استفاده شما منو عضویت انتساب داده شده یا خیر ؟!

روی قالب دیفالت هم این مورد رو چک کنید

در پناه ایزد

ellmiraa
12-31-2012, 08:51 PM
سلام مجدد
دقیقا همینی هست که می*فرمایین. من این قالب رو به این صفحات انتساب نداده بودم.
ممنون از پاسختون.

ellmiraa
12-31-2012, 09:34 PM
اگه میشه در خصوص افقی کردن ماژول login در قالب
yougrids هم راهنمایی بکنین.

mersad
12-31-2012, 10:07 PM
میتونید به دلخواه از افزونه های زیر استفاده کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در پناه ایزد

ellmiraa
12-31-2012, 10:14 PM
ممنونم
یعنی نمیتونم همین ماژول mod_login رو افقی کنم؟ آخه من همین ماژول رو نیاز دارم.
تو این لینکی که زحمت کشیدین و معرفی کردین از کجا بدونم کدوماشون فارسی رو ساپورت می* کنن.

مهدی.
01-01-2013, 03:40 AM
سلام

پاسخ شما را در تاپیک دیگری که به این منظور ایجاد کرده بودید ارسال کردم. لطفاً فقط در یک تاپیک هر موضوع را جداگانه مطرح فرمایید تا نظرم انجمن بهم نخورد.

با مطالعه کتاب جوملا 2.5 شما بهتر میتوانید با جوملا و اینترفیس اون آشنا بشید.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

ellmiraa
01-01-2013, 07:46 AM
چشم! ممنونم.