PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل شده پیغام خطا در نصب قالب جوملا 2.5

kimiaparseh
12-31-2012, 08:22 PM
سلام

قالب جدیدی رو برای جوملا 2.5 آپلود کردم، برای ادامه نصب سایت رو که میارم با پیغام زیر مواجه می شم: ( نصب به صورت بسته ی کامل نصبی )

Remove installation folder

PLEASE REMEMBER TO COMPLETELY
REMOVE THE INSTALLATION FOLDER.
You will not be able to proceed beyond this point until the installation directory has been removed. This is a security feature of Joomla!.

وقتی پوشه installation رو حذف می کنم پیغام دیگه نمیاد ولی نصبی هم وجود ندارد!

مشکل چیست؟

ممنون

محمد محسنی
12-31-2012, 08:59 PM
دوست عزیز سلام

با انجمن جوملا فارسی خوش آمدید.

با توجه به توضیحاتی که داده اید شما قالب نصب نکرده اید بلکه بسته نصبی یک قالب را نصب کرده اید که فرآیند نصب آن مشابه نصب جوملا میباشد.

در ضمن من متوجه مشکل شما نشدم

در صورت امکان بصورت اسکرین شات مشکل خود را نمایش دهید.

یا حق.

mohammad2232
12-31-2012, 09:51 PM
سلام

قالب جدیدی رو برای جوملا 2.5 آپلود کردم، برای ادامه نصب سایت رو که میارم با پیغام زیر مواجه می شم: ( نصب به صورت بسته ی کامل نصبی )

Remove installation folder

PLEASE REMEMBER TO COMPLETELY
REMOVE THE INSTALLATION FOLDER.
You will not be able to proceed beyond this point until the installation directory has been removed. This is a security feature of Joomla!.

مشکل چیست؟

ممنون

سلام دوست عزیز خوب این آخرین مرحله هست دیگه بعد از اون میتونید وارد مدیریت بشید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

موفق باشید

kimiaparseh
01-01-2013, 01:59 PM
منظورم این مساله است:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mohammad2232
01-01-2013, 03:22 PM
دوست عزیز به صورت دستی پوشه install رو پاک کنید (از روی کنترل پنل هاستتون) موفق باشید

kimiaparseh
01-01-2013, 03:52 PM
در شروع بحث هم بیان کردم: وقتی پوشه installation رو حذف می کنم پیغام دیگه نمیاد ولی نصبی هم وجود ندارد! مشکل از جای دیگه است

محمد محسنی
01-01-2013, 05:28 PM
دوست عزیز سلام

شرمنده من اصلا متوجه منظور شما نمیشم.

امکان داره واضح تر توضیح دهید.

یا حق.

kimiaparseh
01-01-2013, 09:02 PM
ممنون دوستان مشکل حل شد ( پشتیبان طراح قالب برطرف کرد )