PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایش یک ماژول به جای کامپوننت کانتنت

Poursadeghi
12-31-2012, 11:52 PM
سلام
دوستان من میخوام به در موقعیت کانتنت در صفحه اول سایت، به جای مطالب ویژه، یک ماژول نمایش داده بشه.
برای این کار از کامپوننت Blank_component هم استفاده کردم اما گویا روی جوملا 2.5 درست کار نمی کنه.
ممنون میشم راهنمایی کنید

مهدی.
01-01-2013, 02:34 AM
سلام

خیلی واضح نبود سوال شما برام ! اما اگر میخواهید یک ماژول را در یک محتوا بیاورید از پلایگن لود ماژول که بصورت پیشفرض در جوملا هست استفاده کنید !

اگر میخواهید یک کامپوننت را در یک کامپوننت دیگر لود کنید. مثل اینکه جوم سوشال رو در یک محتوا بخواهید نمایش بدید پیشنهاد میکنم این مطلب رو مطالعه فرمایید: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

Poursadeghi
01-01-2013, 12:36 PM
سلام

خیلی واضح نبود سوال شما برام ! اما اگر میخواهید یک ماژول را در یک محتوا بیاورید از پلایگن لود ماژول که بصورت پیشفرض در جوملا هست استفاده کنید !

اگر میخواهید یک کامپوننت را در یک کامپوننت دیگر لود کنید. مثل اینکه جوم سوشال رو در یک محتوا بخواهید نمایش بدید پیشنهاد میکنم این مطلب رو مطالعه فرمایید: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

ممنونم از پاسختون، اما من میخوام کلا توی صفحه اول سایتم هیچ محتوایی (آرتیکل) قرار نگیره و دقیقا در پوزیشنی که محتوا قرار میگرفت ، ماژول ست کنم.

elyastel
01-01-2013, 01:25 PM
سلام

با كسب اجازه از استاد عزيزم آقا مهدي

دوست عزيز با توجه به مواردي كه فرموديد فكر ميكنم بايد يه موقعيت جديد ايجاد (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D9%88%D9%82%D8%B9%DB%8C%D8%AA_%D8%AC%D8%AF%DB%8C% D8%AF_%D8%AF%D8%B1_%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8_%D8%AC %D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_1.5) بفرمائيد بطوريكه بتونه محل محتواتونو پوشش بده!
در غير اينصورت همانطور كه استاد عزيزم آقا مهدي هم فرمودنند استفاده از پلاگين cintent-load mod گزينه مناسبي باشه.

موفق باشيد

مهدی.
01-02-2013, 09:05 PM
اگر شما میخواهید کلاً محتوا در صفحه اصلیتون لود نشه.

بهترین کار اینه که یک قالب ویژه تعریف کنید که در فایل index.php فراخوانی محتوا در اون برداشته شده باشه!

البته لازم به ذکر است برخی از فریم وورکهای قالب این امکان را دارند که بتوانید در مدیریت قالب مدیریت کنید ! مثل گانتری و گاورن - در تی3 هم در لایوت قالب میشه کارهایی کرد ! (البته بجز تی 3 باید استایل جداگانه ای تعریف کنید و تنظیماتش رو انجام بدید و ...!)

هبچکس تنهاتر از خدا نیست