PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف شدن مطالب و بخش ها از کی 2

RezaDesign
01-02-2013, 08:14 AM
با سلام
مطالب و دسته بندی Items / Categories به صورت خودکار و بدون هیچ تغییر دستی حذف شدند
این متن پیام خطا:
public_html/administrator/components/com_k2/views/items/tmpl/default.php on line 112
اومدم با استفاده دستورات اس کیو ال دستور تعمیر تیبل و جداول مربوطه به ایتم و دسته ها رواجرا کردم گفتم شاید درست بشه اما هیچ چیزی عوض نشد
بدجوری جوملا اعصاب منو خورد کرده سایتی که 5 سال با دات نت نبوک داشتم رو به دلیل هزینه های بالای هاست بی خیال شدم اومدم سراغ جوملا اما طی یک ماه 7 بار به دلیل مشکلاتی که کمپوننت ها به صورت خودکار پیش آوردن مجبور شدم به صورت دستی بیش از 1200 مقاله رو در کی 2 و جوم شاپینگ اضافه کنم که من رو از کار و زندگی انداخته..
راهی به ذهنم نمیرسه . تنها چیزی که تو سایت های خارجی خوندم نصب دوباره کی2 بود که بازم شک دارم در صورت نصب مجدد همه مطالب از بین بره
دوستان لطفا کمک کنید

محمد محسنی
01-02-2013, 08:28 AM
دوست عزیز سلام

شما k2 را دوباره نصب کنید.

اطلاعات شما از بین نخواهد رفت.

هر چند گرفتن بک آپ هم راه حل مناسبی قبل از نصب k2 میباشد.

یا حق.

RezaDesign
01-02-2013, 08:45 AM
ممنون از راهنمایی شما اما پس از نصب با چند پیام خطای دیگه مواجه شدم
در خطای قبلی وقتی بر روی لینک مطلب کلیک می کردم با پیام خطای 404 مواجه میشدم اما پس ازز نصب دوباره با این پیام خطا برای مشاهده صفحه مواجه میشم
Fatal error: Call to a member function userProfileUrl() on a non-object in /public_html/components/com_k2/helpers/route.php on line 45
و در قسمت مدیریت کی 2 نیز این خط ارور به ارور قبلی اضافه شده است

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in public_html/administrator/components/com_k2/views/items/view.html.php on line 50

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in public_html/administrator/components/com_k2/views/items/tmpl/default.php on line 120

shmata
01-02-2013, 09:01 AM
با غیرفعال کردن display error این پیغام ها ازبین میرود.
شاید مجبور شویدآیتم های منو تون که به مطالب k2 لینک داده اید مجددا انجام بدید.

RezaDesign
01-02-2013, 09:14 AM
با تشکر .. پس از نصب دوباره کامپوننت و اجرای دستورات تعمیر جداول مشکلم حل شد
اموزشی به همین مضمون رو هم در بخش اموزش ها گذاشتم تا دوستان استفاده ببرند
پایدار باشید