PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل در نصب قالب

mohsen ebrahimizadeh
01-02-2013, 01:47 PM
سلام
من وقتی می خوام قالب رو نصب کنم و اکسترا می کنم این اررو میاد چیکار باید کنم؟

PLEASE REMEMBER TO COMPLETELY
REMOVE THE INSTALLATION FOLDER.
You will not be able to proceed beyond this point until the installation directory has been removed. This is a security feature of Joomla!.

shmata
01-02-2013, 02:09 PM
سلام
من وقتی می خوام قالب رو نصب کنم و اکسترا می کنم این اررو میاد چیکار باید کنم؟

PLEASE REMEMBER TO COMPLETELY
REMOVE THE INSTALLATION FOLDER.
You will not be able to proceed beyond this point until the installation directory has been removed. This is a security feature of Joomla!.

اونی که extract میکنید قالب نیست بلکه پکیج نصب نشده ی جوملاست .

mohsen ebrahimizadeh
01-02-2013, 02:43 PM
من فایل رو از یک سایت دانلود کرددم در روت اکترا کردم خواستم شبیه همون نسخه ی دمو شود برای همین تا اونجایی که می دونم باید فایل رو اکترا کنم و بعد مانند نصب جولا نصبش کنم ولی نشد
چیکار کنم؟

mehdininja
01-02-2013, 04:44 PM
برای نصب قالب باید از مدیریت جوملا => نصب و حذف => بعد قالب رو انتخاب کن و نصب رو بزن => بعد برای فعال کردن قالب به نصب و حذف => مدیریت قالب =؟ بعد نام قالب رو که نصب کردید رو پیدا کن و فعالش کن . پیش فرض باید باشه

خوب حالا قالب سایت شما نصب و می توانید برید سایت و مشاهده کنید .

mohammad2232
01-02-2013, 07:59 PM
من فایل رو از یک سایت دانلود کرددم در روت اکترا کردم خواستم شبیه همون نسخه ی دمو شود برای همین تا اونجایی که می دونم باید فایل رو اکترا کنم و بعد مانند نصب جولا نصبش کنم ولی نشد
چیکار کنم؟

دوست عزیز همینطوره که شما میگید عین جوملا باید نصب کنید فقط آخرش نصب اطلاعات نمونه رو انتخاب کنید
موفق باشید

مهدی.
01-02-2013, 09:38 PM
سلام

شما کوئیک استارت رو دانلود کردی دوست عزیز !

اگر کوئیک استارت هست باید اونرو جداگانه نصب کنید ! مثل نصب جوملا !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست