PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال نمايش تاريخ شمسی در افزونه ها

reza2933
01-02-2013, 06:51 PM
با سلام
مشکل من وارد کردن تاريخ صحيح شمسی در برخی افزونه ها مانند فابريک است.
که با وجود نصب بسته فارسي ساز و حتی دانلود جوملای کامل فارسی از سايت جوملا فارسی باز هم مشکل تاريخ فارسی دارم.
البه بايد اضافه کنم که در صورتي که زبان سايت هنگام افزودن مطالب و تاريخ انگليسي باشد بهنگام تغيير زبان به فارسي تقويم هم بدرستي به شمسی تغيير پيدا ميکند
ولي در صورتی که زبان بصورت پيش فرض فارسي باشد در هنگام انتخاب تاريخ ها
- بخصوص در افزونه ها علی الخصوص در بخش سايت ( در بخش مديريت اين مشکل کمتر است) -
منوی تقويم پاپ آپ انتخاب روز و ماه و سال بصورت ميلادی نمايش داده مي شوند نه شمسی
در صورت وجود راه حل برای جوملای
1.5.26
يا
2.5.8
لطفا راهنمایی فرمایید.
با تشکر

mohammad2232
01-02-2013, 08:09 PM
با سلام
مشکل من وارد کردن تاريخ صحيح شمسی در برخی افزونه ها مانند فابريک است.
که با وجود نصب بسته فارسي ساز و حتی دانلود جوملای کامل فارسی از سايت جوملا فارسی باز هم مشکل تاريخ فارسی دارم.
البه بايد اضافه کنم که در صورتي که زبان سايت هنگام افزودن مطالب و تاريخ انگليسي باشد بهنگام تغيير زبان به فارسي تقويم هم بدرستي به شمسی تغيير پيدا ميکند
ولي در صورتی که زبان بصورت پيش فرض فارسي باشد در هنگام انتخاب تاريخ ها
- بخصوص در افزونه ها علی الخصوص در بخش سايت ( در بخش مديريت اين مشکل کمتر است) -
منوی تقويم پاپ آپ انتخاب روز و ماه و سال بصورت ميلادی نمايش داده مي شوند نه شمسی
در صورت وجود راه حل برای جوملای
1.5.26
يا
2.5.8
لطفا راهنمایی فرمایید.
با تشکر

دوست عزیز این موضوع رو باید افزونه ای که نصب میکنید پشتیبانی کنه ربطی هم به فارسی بودن یا نبودن نداره موفق باشید

مهدی.
01-02-2013, 09:36 PM
سلام

متأسفانه گسترش دهندگان بسیاری هنوز سیستم تاریخ جوملا در 2.5 را درک نکردند و این نشان از یا تنبلی اونها داره و یا اینکه بی سوادیشون.

به هر حال این مشکل از طرف افزونه ها هست که هنوز از پارامترها و توابع قدیمی استفاده میکنند که در جوملا 1.5 صحیح بوده است و در جوملا 2.5 با توجه به تغییراتی که صورت گرفته باید توابع تاریخ در افزونه ها تغییر کنند !

اگر دانش اینکار را دارید باید افزونه ها باز کنید و توابعشون رو با توجه به api 2.5 جوملا سازگار کنید.

متأسفانه افزونه هایی نظیر zoo - k2 - kunena و ... این مشکل را دارند و ... !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

reza2933
01-03-2013, 11:39 AM
آقا مهدی و محمد از پاسخ سريعتان متشکرم
من ميخواستم با برنامه ساز فابريک يک بخش برای ورود تاريخ ايجاد کنم مهم نيست که جوملا 2.5 يا 1.5 باشه تو هردوشون امتحان کردم نتونستم جواب بگيرم
حتما يه روشي برای دستکاری تابع تاريخ تو فابريک هست اگه کسی ميدونه لطفا راهنمايي کنه
باز هم متشکر