توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست پلاگین برای گرد کردن گوشه تصاویر
arash2880
01-05-2013, 08:51 AM
سلام
بنده به دنبال پلاگینی هستم که بتونه گوشه ی تصاویری رو که در بین مطالب استفاده می کنیم گرد کنه
یک سری پلاگین بود که باید ابتدا کدی رو بین متن قرار می دادی بعد لینک عکس رو در اون کد جای می دادی تا افکت هایی رو روی تصویر پیاده کنه
نمی خوام از کد استفاده کنم
اگر پلاگینی باشه که به صورت خودکار گوشه تصاویر درون مطلب رو گرد کنه عالیه ...
لطفا دوستان راهنمایی بفرمایند
با سپاس
mehdininja
01-05-2013, 11:29 AM
سلام
اگر از پلاگین استفاده کنی باید از طریق کد عکس رو فراخوانی کنی . بهترین راه سی اس اس است کد زیر رو در استایل تصاویر قرار بده .
img{border:1px solid #;
-webkit-border-radius: 20px;
-moz-border-radius: 20px;
border-radius: 20px;
}
با احترام
arash2880
01-05-2013, 08:00 PM
مثلا گوشه های تصاویر موجود در مطلب زیر گرد بشه
البته گوشه های تصاویر در صفحه اول سایت تغییری نداشته باشن
فقط تصاویر درون مطالب
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
کدهای پست قبل رو در کدوم فایل قالب و به چه صورت باید استفاده کنم؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
-------------------------------------------------
پلاگین زیر افکت های زیادی روی تصویر ایجاد می کنه از جمله گرد کردن گوشه ها
منتها باید کد رو وارد مطلب کرد و بعد لینک تصویر رو به دست آورد و در بین کدها قرار داد
نمی خوام به این روش عمل کنیم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
mehdininja
01-05-2013, 08:09 PM
مثلا گوشه های تصاویر موجود در مطلب زیر گرد بشه
البته گوشه های تصاویر در صفحه اول سایت تغییری نداشته باشن
فقط تصاویر درون مطالب
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>جزییاتی-درباره-نسل-سوم-کیا-سراتو.html
کدهای پست قبل رو در کدوم فایل قالب و به چه صورت باید استفاده کنم؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
-------------------------------------------------
پلاگین زیر افکت های زیادی روی تصویر ایجاد می کنه از جمله گرد کردن گوشه ها
منتها باید کد رو وارد مطلب کرد و بعد لینک تصویر رو به دست آورد و در بین کدها قرار داد
نمی خوام به این روش عمل کنیم
از کدی که گفتم استفاده کن نیازی به افزونه نداره . در ادیتور تصویر رو انتخاب کن بعد در کادر که ادرس تصویر قرار داره رو انتخاب کن و در پایین اندازه تصویر استایل نوشته در اون کادر وارد کن
img{border:1px solid #; -webkit-border-radius: 20px; -moz-border-radius: 20px; border-radius: 20px; }
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.