PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Wamp Missing files خطا در ومپ

RezaDesign
01-06-2013, 06:17 AM
نمی خواستم این تاپیک رو باز کنم اما مسلما شاید بعضی ها با این پیام مواجه بشن
در هنگان نصب در مرحله اخر نصب فایل های برنامه من دو پیام خطا میگیرم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
حال از اونجا که خودم سالها برنامه نویسی ویژوال کار می کرده ام و راه های مقابله با این خطاها را می دانسته ام اما متاسفانه این مورد لا ینحل مانده است
حتی مقالات این لینک کمکی را نیز مطالعه نمودم

اما باز هم این شیوه ها با نصب برنامه های کمکی و حتی نصب مجدد ویندوز چاره ساز نشده است
کسی می دونه راه حل مشکل چیست؟

hamidy
01-06-2013, 02:30 PM
سلام

با نصب بسته Microsoft Visual C++ ببینید مشکلتون حل میشه

گاهی اوقات فایل MSVCR100.dll در پوشه system32 وجود ندارد.

این مشکل در ویندوز 7 64 بیت پیش آمده بود که با نصب پکیج و کنترل پوشه SysWOW64 مشکل حل شد.

موفق باشید

RezaDesign
01-06-2013, 05:28 PM
با تشکر
برنامه های مرتبط رو نصب کردم اما مشکل حل نشد
ویندوز من 7 - 32 بیت
هفته قبل به راحتی نصب شد اما موندم چرا اینبار با این پیام خطا مواجه میشم

azitan
01-13-2013, 12:44 PM
نمی خواستم این تاپیک رو باز کنم اما مسلما شاید بعضی ها با این پیام مواجه بشن
در هنگان نصب در مرحله اخر نصب فایل های برنامه من دو پیام خطا میگیرم
حال از اونجا که خودم سالها برنامه نویسی ویژوال کار می کرده ام و راه های مقابله با این خطاها را می دانسته ام اما متاسفانه این مورد لا ینحل مانده است
حتی مقالات این لینک کمکی را نیز مطالعه نمودم

اما باز هم این شیوه ها با نصب برنامه های کمکی و حتی نصب مجدد ویندوز چاره ساز نشده است
کسی می دونه راه حل مشکل چیست؟

من هم همین مشکل رو دارم...

torghoundy
01-15-2013, 09:46 PM
سلام
این مشکل در ویندوز 8 هم بود، از کدوم نسخه از ومپ استفاده میکنید؟
از نسخه 2i استفاده کنید، هیچ مشکلی نداره، من هم این مشکل رو داشتم، اما با استفاده از این نسخه مشکل حل شده، و الان روی ویندوز 8 نسخه 64 بیتی هیچ مشکلی نیست.
اگر نتونستین این نسخه از ومپ رو پیدا کنید، اطلاع بدید تا براتون ارسال کنم.

ehsanma
01-21-2013, 11:52 AM
سلام
این مشکل در ویندوز 8 هم بود، از کدوم نسخه از ومپ استفاده میکنید؟
از نسخه 2i استفاده کنید، هیچ مشکلی نداره، من هم این مشکل رو داشتم، اما با استفاده از این نسخه مشکل حل شده، و الان روی ویندوز 8 نسخه 64 بیتی هیچ مشکلی نیست.
اگر نتونستین این نسخه از ومپ رو پیدا کنید، اطلاع بدید تا براتون ارسال کنم.

سلام منم همین مشکل رو دارم

ممنون میشم اگه نسخه 2i رو بذارین.

ehsanma
01-21-2013, 01:35 PM
اگه فایل msvcr100.dll رو در پوشه System32 کپی کنید مشکل حل میشه.
من برای ویندوز هفت 32 بیتی انجام دادم و دیگه او خطا رو نداد.
با یک سرچ کوچک هم میتونید دانلود کنید.

torghoundy
01-21-2013, 01:39 PM
سلام
فایل رو از لینک زیر دریافت و نصب کنید، به یاد داشته باشید هر نسخه ای ومپ سرور رو که نصب دارید ابتدا حذف کنید و بعد این رو نصب کنید: