توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نمايش منوي اصلي
shahin1400
01-06-2013, 08:30 AM
من از قالب oliverio استفاده مي كنم . در پيش نمايش ،قالب منو در صفحه مشخصه
اما در هنگامي كه خود سايت رو باز ميكنم منو مشاهده نميشه.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
RezaDesign
01-06-2013, 09:39 AM
موقعیت های قالب رو پیدا کنید و منو رو در موقعیت منو قرار دهید
در غیر این صورت شما نیاز به ماژول منو دارید
چون اگر قالب رو به صورت بسته نصبی نصب کرده باشید همه چیز به صورت پیش فرض نمایش داده خواهد شد
اما در صورت نصب خالی قالب باید ماژول ها رو در موقعیت های خاص قالب قرار بدهید
omidan321
01-06-2013, 10:03 AM
سلام منم این مشکل رو دارم :
منوی اصلی من در پلاگین فعاله اما توی سایت اصلن نیست
مشکله من چیه ؟
RezaDesign
01-06-2013, 10:18 AM
شما برای اطمینان بیشتر منو رو در موقعیتی غیر از موقعیت منو قرار بدید و صفحه رو بارگذاری کنید
اگر منوها رو مشاهده کردید باید در کلاس های قالب یا سی اس اس ماژول منو ایرادی پیدا شده باشد
omidan321
01-06-2013, 11:22 AM
menuload من مشکل نداره اما منوی اصلی که بالای سایت قرار میگیره هیچ نمایش نمیده با اینکه توی مدیریت منوهای من قرار داده شده
RezaDesign
01-06-2013, 12:09 PM
بسته نصبی رو نصب کردید یا فقط قالب؟
امکان داره قالب با ماژول اختصاصی خود بسته نصبی همخوان شده باشه که شما نیاز به تغییرات اون دارید و یا اینکه ماژول منو هماهنگ شده با قالب رو پیدا کنید و نصب کنید
mohammad2232
01-06-2013, 07:01 PM
دوست عزیز منوی شما که به درستی نمایش داده میشه؟
mehdininja
01-06-2013, 08:38 PM
هی بچه ها
اول ، ماژول mod_mainmenu فعال باشه و تنظیماتش درست باشه .
دوم ، سطح دسترسی منو روی گزینه عمومی قرار دهید .
omidan321
01-07-2013, 08:16 AM
بسته نصبی رو نصب کردید یا فقط قالب؟
امکان داره قالب با ماژول اختصاصی خود بسته نصبی همخوان شده باشه که شما نیاز به تغییرات اون دارید و یا اینکه ماژول منو هماهنگ شده با قالب رو پیدا کنید و نصب کنید
بسته نصبی؟ منوی اصلی جزیی از بسته قالبه که باید اونو نمایش بده کار من یه جایی میلنگه که منو اصلی منو نمایش نمیده
کجا نمیدونم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
shahin1400
01-08-2013, 09:47 AM
دوست عزیز منوی شما که به درستی نمایش داده میشه؟
سلام دوستان
آره مشكل من حل شد . بايد ابتدا به سراغ ماژول منوي اصلي مي رفتم و سپس موقعيت منوي خانه را با موقعيت هاي موجود در قالب سايتم يكسان ميكردم .
البته موقعيت هر قالب در جلو ي اون نوشته شده بود . مثل (top (atomic
فقط كافيه از منوي انتخاب قالب در سمت بالاي موقعيت هاي قالب / نام قالب مورد نظر رو انتخاب كنيد اونوقت موقعيتها به نمايش در مياد.
بازم ممنونم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.