توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با jcomment
ap4mh
01-06-2013, 06:23 PM
سلام دوستان من ماژول jcomment رو نصب کردم
قسمتی داره که اگر نظر جدید ارسال شد واسه من یک ایمیل بفرسته و من در اون قسمت gmail خودمو وارد کردم ولی هیچ ایمیلی به من نمیزنه
مشکل از کجاست؟کسی میدونه؟
mehdininja
01-06-2013, 08:15 PM
هی بچه ها
اول اینکه جی کامنت کامپوننت هست
دوم اینکه با نصب جی کامنت ماژول و کامپوننت و پلاگین هاش نصب خواهند شد .
سوم اینکه اگر نظری ارسال شود به کامپوننت جی کامنت باید برید و نظرات رو بخونی .
با احترام
ap4mh
01-06-2013, 08:41 PM
خب حالا اشتباه شد شما به دل نگیرید.:tired:
پس شما میگید برای دیدن نظرات باید بریم داخل خود کامپوننت و نظر ها رو ببینیم.پس لطفا عکس ضمیمه شده رو نگاه کنید و توضیح بدید برای چه کاریه.ممنون
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
mehdininja
01-06-2013, 08:58 PM
افزونه شما مشکل داره یا اینکه شما تنظیماتش رو درست وارد نکردید مثلا همین ایمیل نوشتید @gmail.com :p .
من مشکلی ندیدم ، از جای دیگه دانلود کن
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ap4mh
01-06-2013, 09:03 PM
افزونه شما مشکل داره یا اینکه شما تنظیماتش رو درست وارد نکردید مثلا همین ایمیل نوشتید @gmail.com :p .
من مشکلی ندیدم ، از جای دیگه دانلود کن
دوست عزیز من ایمیل رو پاک کردم که دیده نشه.شما نمیتونی کمک کنی لطفا نظر نده بزار دوستان بیان شما بیخیال شو
محمد محسنی
01-07-2013, 08:29 AM
دوست عزیز سلام
شما در لوکال کار میکنید یا بصورت آنلاین.؟
در ضمن پیشنهاد میکنم اگر مطمئن هستید تنظیمات را بدرستی انجام داده اید
یک جوملای دیگر در پوشه دیگری از سایت نصب کنید و jcomment نسخه اصلی را نصب و تست نمایید.
یا حق.
ap4mh
01-07-2013, 06:38 PM
نه من به صورت آنلاین دارم دارم کار می کنم و کنترل پنل کلوکسو دارم.امکان داره از تنظیمات mail سرور باشه؟
از کجا میتونم متوجه بشم؟
مهدی.
01-08-2013, 03:03 AM
سلام
از نسخه منتشر شده جوملا فارسی (موجود در بخش افزونه های جوملا فارسی) استفاده فرمایید.
در تنظیمات کلی سیستم smtp را بررسی فرمایید ببینید درست تنظیم شده است یا خیر ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.