توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال ایجاد حالت book transition
mkhatami
01-06-2013, 10:30 PM
سلام خدمت دوستان عزیز
من دنبال همچین چیزی برای جوملا می گردم، کسی کامپوننت یا ماژولی واسه اینکار سراغ داره؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
از صفحه بالا کد نمونه قابل دریافت هست نمیشه از اون به صورت custom html استفاده کرد؟
mkhatami
01-06-2013, 10:54 PM
کدش رو عینا کپی کردم تو سورس کد article و فایل های js رو هم تو مسیر سایت کپی کردم و دقیقا عین نمونه نشون میده اما این ارور رو نشون میده :
Strict Standards: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in D:\xampp\htdocs\xampp\raw\templates\yoo_infinite\w arp\systems\joomla\layouts\com_content\article\def ault.php on line 13
Strict Standards: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in D:\xampp\htdocs\xampp\raw\includes\application.php on line 539
راه حلش چیه؟
mersad
01-06-2013, 11:46 PM
دروود
ادرسی که قرار دادید قابل رویت نیست !
در پناه ایزد
mkhatami
01-08-2013, 11:39 AM
لینک بالا صفحه دانلود بود اینم لینک دمو
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.