PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به راهنمایی تمام دوستان نیازمندباتشکرازمدیریت محترم

A-G-N
01-07-2013, 07:10 AM
باسلام عرض خسته نباشیدبه تمامی دوستان عزیزمن می خواستم یه سایت بزنم تموم کاراش را پیگیرکه شدم کارم رسیدبه قالب بهم گفتن قالب جوملا هم رایگان هم خیلی خوب ولی من هیچ چیزی نه درمورد قالب می دونم نه می دونم چه جوری به عنوان قالب تو سایت بزارم یه راهنمایی بهم بکنیدممنون میشم.درضمن می خواستم بدونم این قالب آیاانجمن هم دارچون من بیشتین کارم باانجمنش برام مهم بازهم تشکرازتمامی دوستان که این پست منو می خونندوکمکم می کنند:rose:

A-G-N
01-07-2013, 07:17 AM
1سئوال دیگراگر من همین طورکه تبلیغتون اعلام کرده دامنه وهاستم از گروه مهندسی ثمین بگیرم نصب رایگان قالب داره؟؟؟؟؟؟

A-G-N
01-07-2013, 10:52 AM
یکی کمکم کنه یا حداقل یه قالب بهم معرفی کنید که انجمن داشته باشه برای سایت تفریحی وفروشگاهی تجاری باشه همه باهم ممنون میشم کمکم کنید

RezaDesign
01-07-2013, 12:21 PM
به جمع جوملایی ها خوش آمدید
اولین قدم شما باید کتاب جامع جوملا را مطالعه بفرمایید
قدم دوم قالب های جوملا بسیار متنوع و شی گرا می باشند و شما در این زمینه با مشکلی بر نخواهید خورد
انجمن هم پشتیبانی میشه
Kunana
My BB
Phpbb
SMF
همه اینها رو می تونید برای استفاده از انجمن در سایت جوملایی به کار ببرید
قالب هم که رایگان و تجاری انقدر ریخته که شما فقط کافیه گوگل رو جستجو کنید
برای نیاز شما بهتره در گوگل قالب فروشگاهی و تجاری رو جستجو کنید

shmata
01-07-2013, 07:31 PM
باسلام عرض خسته نباشیدبه تمامی دوستان عزیزمن می خواستم یه سایت بزنم تموم کاراش را پیگیرکه شدم کارم رسیدبه قالب بهم گفتن قالب جوملا هم رایگان هم خیلی خوب ولی من هیچ چیزی نه درمورد قالب می دونم نه می دونم چه جوری به عنوان قالب تو سایت بزارم یه راهنمایی بهم بکنیدممنون میشم.درضمن می خواستم بدونم این قالب آیاانجمن هم دارچون من بیشتین کارم باانجمنش برام مهم بازهم تشکرازتمامی دوستان که این پست منو می خونندوکمکم می کنند:rose:
آموزش طراحی قالب در جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%A8_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7)